Paris Hilton slomljena, sreću je smenila tuga: Počivaj u miru, zauvek ćeš biti moj mali anđeo... FOTO

Paris Hilton slomljena, sreću je smenila tuga: Počivaj u miru, zauvek ćeš biti moj mali anđeo... FOTO

Autor: | 23/05/2023

0

Paris Hilton objavila je da je njena voljena čivava Haražuku Bič uginula u 24. godini. Naslednica čuvenog lanca hotela i ikona dvehiljaditih poznata je kao veliki ljubitelj životinja, a trenutke sa svojim ljubimcima detaljno je dokumentovala za Instagram.

Paul Morigi/Getty Images

 
 

Paris, koja je skoro postala majka, otkrila je da je njen voljeni pas, koga je opisala kao „lojalnog prijatelja” i „malu loptu ljubavi”, nažalost, uginuo, samo nekoliko meseci posle nestanka još jedne njene čivave, Dajmond Bejbi.

„Danas mi se srce slama dok se opraštam od svoje predivne čivave Haražuku Bič. Neverovatne 23 godine ispunjavala je moj život sa toliko ljubavi, odanosti i nezaboravnih trenutaka. Živela je dug, lep i kultni život, okružena ljubavlju do poslednjeg mirnog sna”, započela je Paris podužu objavu na Instagramu.

Pročitajte: Paris Hilton sina nazvala po gradu i ptici - Tražila sam nešto što bi išlo uz Pariz i London...


„Reči ne mogu da izraze ogroman bol koji trenutno osećam. Bila je više od kućnog ljubimca; ona mi je bila porodica, odan prijatelj koji je uvek bio uz mene kroz svaki preokret koji mi je život doneo. Od sjaja i glamura do tihih trenutaka iza kulisa, uvek je bila tu, mala lopta ljubavi, koja je ulepšala i najmračnije dane. Delile smo toliko uspomena, smeha i suza. Počivaj u miru, draga moja. Hvala ti što si blagoslovila moj život svojom bezuslovnom ljubavlju. Zauvek ćeš biti moj mali anđeo, zauvek mi nedostaješ i zauvek ćeš biti voljena. Možda si fizički otišla, ali otisak tvojih šapa u mom životu nikada neće izbledeti. Odmori se nežno, dragi prijatelju, znaj da ćeš uvek biti cenjen i da ćeš nedostajati. Volim te i nedostaješ mi zauvek”, napisala je slomljena Paris Hilton.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još