Ovo se jednom viđa! Ana Brnabić u bikiniju, pogledajte kako premijerka izgleda na plaži FOTO

Ovo se jednom viđa! Ana Brnabić u bikiniju, pogledajte kako premijerka izgleda na plaži FOTO

Autor: | 19/05/2023

0

Ana Brnabić u kupaćem kostimu, hit prizor

Svima je jasno da su javne ličnosti tek obični ljudi od krvi i mesa, ali uprkos tome interesovanje za njihov privatni život ne jenjava. Posebno je zanimljivo videti kako žive oni koji su na visokim pozicijama, političari, pa i predstavnici kraljevskih porodica.

ATA Images

 

U jeku priprema za krunisanje britanskog kralja Čarlsa svetski tabloidi objavili su fotografiju njegove supruge, kraljice Kamile, u jednodelnom plavom kupaćem kostimu. Iako je ta slika nastala još pre nekoliko godina, prilikom letovanja na Karibima, ovog proleća postala je hit na društvenim mrežama.

Pročitajte: Toliko su svi dugo čekali da je vide u suknji - Pogledajte fotografije Ane Brnabić sa proslave državnog praznika Japana

Profimedia

 

Slična situacija je i na našim prostorima, gde su se mediji domogli fotografije premijerke Ane Brnabić, nastale u trenucima odmora. Slika u dvodelnom šarenom bikiniju nastala je još 2010. godine, ali je i danas aktuelna, tim pre što smo predsednicu Vlade navikli da viđamo isključivo u odelu.

Pročitajte: Sin Ane Brnabić proslavio rođendan - Igor ima četiri godine, sluša klasičnu muziku i obilazi muzeje FOTO

B92 printscreen

 

Pre desetak godina Ana Brnabić imala je nešto dužu kosu, i to je jedino što je drugačije u odnosu na današnji period. I tada je letovala sa sadašnjom partnerkom, doktorkom Milicom Đurđić, a ostrvo Krk, gde premijerka ima porodičnu kuću, bila je i ostala omiljena destinacija.

Pročitajte: Ljubav koja traje već 15 godina - Ana Brnabić u retkom izlasku s partnerkom, lepa Milica plenila elegancijom FOTO

B92 printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Najnovije vesti