Ožiljci, kraste i modrice: Lice jedne od najfatalnijih žena Holivuda doslovno se raspada, zastrašujuće fotografije

Ožiljci, kraste i modrice: Lice jedne od najfatalnijih žena Holivuda doslovno se raspada, zastrašujuće fotografije

Autor: | 12/05/2023

0

Lice Melani Grifit šokiralo javnost

Nije novost da Melani Grifit već duže ima ozbiljne probleme. Depresija i zavisnost od alkohola i narkotika ostavile su posledice na slavnu glumicu. Kada se ne tako davno pojavila na crvenom tepihu kao podrška ćerki Dakoti Džonson, javnost je bila uverena da je njen život konačno krenuo nabolje. Međutim, najnovije fotografije pokazuju sasvim drugačiju sliku.

Charley Gallay/Getty Images

 

Melani duže vreme u javnosti nosi rukavice i retke su prilike kada bez njih izlazi iz kuće. Međutim, oku paparaca malo šta može da promakne, te najnovije fotografije govore da je izgled Melani Grifit zabrinjavajući više nego ikad.

Pročitajte: Šta se desilo jednoj od najlepših žena sveta? Mila Jovović šokirala izgledom, nasred glave obrijana rupa FOTO

Profimedia

 

Glumici je koža lica ispucala, delom je u krastama, a na šakama se vide modrice. Imala ih je i pre godinu dana, kada se pisalo da su stravični podlivi posledica estetskih korekcija, još jednog njenog poroka. Više puta je odlazila na rehabilitaciju i otvoreno govorila o svojim problemima, ali demoni zavisnosti, izgleda, i dalje je proganjanju.

Pročitajte: Od Lepog Džonija do čudovišta plastične hirurgije - Lice Mikija Rurka izgleda jezivo, 70. rođendan dočekao neprepoznatljiv

Profimedia

 

Od nekadašnje lepotice sa naslovne strane ostala je samo bleda senka. U svojim umornim šetnjama, često sa cigaretom, bivša supruga Antonija Banderasa nije ni nalik fatalnoj plavuši koju je svet poznavao.

Početkom godine strani mediji skrenuli su pažnju na svež ožiljak na njenom licu i pisali da postoji mogućnost da joj se rak kože vratio, ali glumica nije komentarisala te navode. Uprkos tome što često posrne, Melani je uvek nastojala da se izbori sa svojim demonima, pa se nadamo da će i ovaj put u tome uspeti, jednom za svagda.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia