Jelena Karleuša o masakru u osnovnoj školi: TikTok, Crni Cerak, Južni vetar, rijalitiji... Ovo je samo početak!

Jelena Karleuša o masakru u osnovnoj školi: TikTok, Crni Cerak, Južni vetar, rijalitiji... Ovo je samo početak!

Autor: | 03/05/2023

1

Poruka Jelene Karleuše nateraće vas da se zamislite

Jelena Karleuša duboko je potresena masakrom koji se jutros odigrao u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru. Na nezapamćenu tragediju regovala je burno i iz svog ugla ukazala na probleme koji su potencijalno do nje doveli.

Boško Karanović

 

“TikTok, Crni Cerak, Južni vetar, rijalitiji, promocija nasilja i mržnja sa svih strana non-stop... Deca nam imaju potpuno odsustvo empatije.

Na TikToku deca pišu da je mali koji je oduzeo tolike živote ustvari CAR. Je l' vam jasno da je ovo samo početak?!

Vreme je da se deci ukine TikTok, da se zabrani pristup neprimerenom sadržaju na internetu i na televiziji, da se mediji koji favorizuju nasilje i kriminalce glorifikuju kao nekakve zvezde SANKCIONIŠU, itd itd itd...

Ako se ovo hitno ne uradi, SCHOOL SHOOTING, kako se to već ustaljeno naziva na Zapadu, postaće naša nova realnost”, poručila je Karleuša na Instagramu.

Pročitajte: Duško Savanović dobio HITAN POZIV iz škole u kojoj se dogodila pucnjava - Ćerka slavnog košarkaša PREŽIVELA krvavi pir

Instagram

 
 

Ranije danas muzička zvezda je napisala:

“Crni dan za Srbiju. Nezapamćena tragedija. Stradala su naša deca. Od ruke deteta. Dete je ubilo osmoro dece, a ima i onih kojima se bore za život. Dete je uzelo pištolj od oca i uz spisak za odstrel krenulo u osnovnu školu. Dete nije promašilo. Dete je ubijalo mirno i hladno. Dete je bilo odličan đak i iz dobre porodice. Dete nije pokazalo milost. Neka ovo bude opomena u kakvom svetu živimo i kako ovo suludo vreme utiče na naše nejake. Nasilje kojima se deca bombarduju iz svih medija, iz svih životnih struktura, uzelo je danak. Ovo je opomena za sve nas.

Saučešće porodicama dece koja su izgubila život, neka im Univerzum da snagu u ovoj tragediji... i ako postoji neka pravda, da sva deca kojoj se bore za život u ovom momentu prežive kao i njihova nastavnica”.

instgaram

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović