Lepotom je pomutila pamet moćnom Sulejmanu, a danas... Pogledajte kako sada izgleda sultanija Mahidevran FOTO

Lepotom je pomutila pamet moćnom Sulejmanu, a danas... Pogledajte kako sada izgleda sultanija Mahidevran FOTO

Autor: | 21/04/2023

0

Kako danas izgleda sultanija Mahidevran? Ako ste pratili priču o Sulejmanu Veličanstvenom, sigurno pamtite jednu od njegovih moćnih žena, čije ime na turskom znači „ona koja je uvek lepa“. I Nur Fetahoglu, glumica koja ju je igrala, još uvek je lepa, iako je poslednja klapa serije pala pre mnogo vremena.

Pročitajte: Koliko biste joj dali godina? Ovako danas izgleda moćna Valide, majka Sulejmana Veličanstvenog FOTO

TIMS

 
 

Nur, koja je rođena 1980. godine u nemačkom gradu Duisburgu, gde su njeni roditelji tada živeli, po struci je modna dizajnerka. Kratko je bila u braku sa Muratom Ajšanom, a u drugom, sa Leventom Verizogluom je, posle duge borbe protiv steriliteta, 2016. dobila ćerku Elizu.

Pročitajte: Ovo je zaista ona - Iznenadićete se kako danas izgleda Nigar Kalfa FOTO

Instagram

 

Pre tri godine turski mediji pisali su da bi sultanija Mahidevran mogla da završi iza rešetaka, a problem je napravila ‒ jedna stambena jedinica. Naime, obnovila je kuću svog dede bez dozvole nadležnih organa, inače objekat od istorijskog značaja, pod zaštitom države. Pretila joj je kazna od pet godina zatvora. No, ako je verovati njenim objavama na Instagramu, nekako je uspela da je izbegne.

Pročitajte: Za Ibrahim pašom ludele su žene širom regiona, a danas... Pogledajte kako izgleda turski glumac FOTO

Instagram

 

Na popularnoj društvenoj mreži, na kojoj ima više od 1,7 miliona pratilaca, možemo da vidimo da je Nur sada drastično drugačija od Mahidevran, uloge kojom se proslavila. Promenila je boju kose, mada joj i ova odlično stoji, ali osmehom i zavodljivim zelenim očima i dalje je u stanju da kao od šale obori s nogu svakog pripadnika jačeg pola.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs TIMS promo

Slične Vesti

Najnovije vesti