Nina Badrić potpuno slomljena posle njegove smrti, ne može da preboli: Uvek i zauvek FOTO

Nina Badrić potpuno slomljena posle njegove smrti, ne može da preboli: Uvek i zauvek FOTO

Autor: | 18/04/2023

0

Otac Nine Badrić preminuo je 2014. godine

Ne postoji veća ljubav od one između ćerki i očeva, verovatno jer je često izuzetno retka. I kad se uspostavi odnos pun poštovanja i uzajamnog razumevanja, gubitak očeve figure ćerka teško prežali, ma koliko odrasla ona bila. Toga je svesna i Nina Badrić, koja je danas podelila fotografiju sa ocem Simom koji je preminuo 2014. godine. Iako je prošla gotovo čitava decenija, bol za tatom ne prolazi.

Pročitajte: LJUBAV Nine Badrić je OVAJ POZNATI I ZGODNI GLUMAC - Došlo je vreme i za njenu sreću, objavila i prvu zajedničku fotografiju

Miloš Nadaždin

 
 

Na fotografiji Nina grli svog oca, i tu se vidi kakav odnos su imali. Hrvatska pop pevačica je ušuškana u zagrljaju dok njen otac-zaštitnik i gotovo isijava sigurnost i toplinu. Sima je neupitno imao neverovatnu ulogu u Nininom životu, i ona se uvek osećala bezbedno kada je bila sa njim. „Uvek i zauvek“, napisala je pevačica, koja je više puta govorila da ju je smrt oca toliko slomila, da je morala da se povuče iz javnosti na neko vreme. Nina skrhana bolom, nije mogla ni da stane na scenu kada je izgubila osobu koju je smatrala najboljim čovekom kog je ikada upoznala.

Pročitajte: Šta se krije iza enormnog bogatstva - Nina Badrić otkrila kako zaista živi milijarderka Sandra Meljničenko

Instagram

 

„On mi je bio najveća podrška u svemu, bio je sama dobrota i čovek blagih reči i mekog srca. Jako mi nedostaje... Da ćutimo, prošetamo parkom, ili da mi bane ujutru u stan, skuva kafu i čeka da se probudim... Uvek mi je ponos kad mi kažu da sam ista tata. Tata, neopisivo te voli tvoja vredna pčelica... Dok se ne srednemo jednom opet, čuvam te u svemu“, napisala je Nina Badrić svojevremeno uz fotografiju oca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damjanović

Najnovije vesti