Promenila je tri srednje škole, ali to nije ono najgore... Evo šta je Jelena Karleuša po obrazovanju, spremite se na šok

Promenila je tri srednje škole, ali to nije ono najgore... Evo šta je Jelena Karleuša po obrazovanju, spremite se na šok

Autor: | 13/04/2023

2

Obrazovanje Jelene Karleuše će vas iznenaditi

Jelena Karleuša je velika muzička zvezda, ikona stila, brižna majka, a znate li šta je po obrazovanju? Posle osnovne škole upisala je Zemunsku gimnaziju, ali joj se tamo očigledno nije dopalo, pa se ispisala iz prestižne obrazovne ustanove. 

Facebook

 
 

‒ Zemunske gimnazije se rado sećam, pogotovo razredne i direktora, koji su bili odvratni. Nije tačno da su me izbacili, ja sam samu sebe izbacila iz više razloga. Nisu dali devojkama da se šminkaju, ne sme minić da se nosi, ne sme plava kosa, ne sme da se priča na času, ne sme da se jede na času... ‒ pričala je JK na početku karijere.

Iako je bila odličan đak, njeno školovanje „pretvorilo se u pakao“, ne samo zbog strogih pravila, već i zbog činjenice da je već sa 16 godina snimila prvi album.

Pročitajte: Atina i Nika žive u vili i imaju sve što požele, a ovako je izgledala skromna devojačka soba njihove mame FOTO

 

Gimnaziju je zamenila Politehničkom školom na Novom Beogradu, gde je tada živela. Upisala je mašinski smer, no, ni tu se nije dugo zadržala. Posle tri meseca obrela se u turističkoj srednjoj školi, koju je završila vanredno.

‒ Više sam pevala nego što sam bila na časovima – našalila se pevačica, koja je pohađala i muzičku školu.

Uprkos poteškoćama, Karleuša je uspela da stigne do diplome. Doduše, fakultetsko obrazovanje nema i nije postala akademski građanin „kao svi u porodici“.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Luka 18:35 14.04.2023
Odgovori

Ma da li je moguće? Ne sme da se priča i jede na času? Kakvi zlotvori, strašno.

hellomagazin.rs Miša Obradović

Najnovije vesti