Daleko od očiju javnosti: Skarlet Johanson treći put stala na ludi kamen

Daleko od očiju javnosti: Skarlet Johanson treći put stala na ludi kamen

Autor: | 30/10/2020

0

Tajno venčanje Skarlet Johanson - kako prenose strani mediji, prelepa glumica svom izabraniku Kolinu Jostu izgovorila je sudbonosno da. Da li će ovo biti njena treća sreća?

Popularna glumica iza sebe ima dva neuspela braka. Bila je udata za glumca Rajana Rejnoldsa od 2008. do 2011. godine, zatim je, nakon kraha njihove ljubavi napravila kraću pauzu, a onda je odlučila da se upusti u romantičnu vezu sa Romanom Dorijakom, 2014. godine, sa kojim je dobila i ćerkicu Rouz.

Međutim ni ta ljubav nije potrajala, a Skarlet je čini se konačno pronašla svoju sreću kraj komičara i pisca Kolina Josta. Pisac je glumicu zaprosio u maju 2019. godine, da bi se juče konačno venčali, na privatnoj ceremoniji.

Pročitajte: Budući suprug Skarlet Johanson - Savetovali su mi da ne žurim sa decom jer su ona ono najgore od braka


Par se upoznao tokom snimanja programa 'Saturday Night Live', a od tada su postali nerazdvojni. Redovno su se pojavljivali zajedno na ceremonijama, svečanim večerama i premijerama. Nakon dve godine veze, Kolin je rešio da zaprosi lepu Skarlet, a to je odlučio da uradi sa stilom, pa je izabrao neverovatno glamurozan jedanaestokaratni dijamantski prsten, koji je glumicu ostavio bez teksta.

- Bila sam iznenađena. On je veoma tajanstven i šarmantan, i bez obzira što sam znala da ćemo se veriti, nekako je to lep osećaj i budeš prijatno iznenađen. - Poručila je Skarlet gostujući u jednoj američkoj emisiji.

Izvori bliski paru tvrde da Kolin i Skarlet razumeju jedno drugo i da su izuzetno kompatibilni, zbog čega smatraju da će njihov brak biti skladan i dugoročan.

Pročitajte: Skarlet Johanson - Pripijena haljina otkrila tetovažu sa posebnim značenjem

Da li će ovog puta Skarlet Johanson konačno pronaći svoju oazu mira u naručju njenog izabranika Kolina Josta ili je ovo samo još jedan u nizu muškaraca za prelepu glumicu videćemo u godinama koje dolaze.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram