Manda je imao tri sina, a ovo je njegova jedina ćerka: Marija je krenula tatinim stopama i vrlo je poznata FOTO

Manda je imao tri sina, a ovo je njegova jedina ćerka: Marija je krenula tatinim stopama i vrlo je poznata FOTO

Autor: | 28/03/2023

0

Ćerka Milorada Mandića Mande krenula očevim stopama

Milorad Mandić Manda napustio nas je pre skoro sedam godina, a iza sebe je ostavio nezaboravna glumačka ostvarenja, ali i četvoro dece.

Pročitajte: Ugledna i poznata porodica - O majci, babi i dedi Anje Mandić mediji su pisali naširoko, iznenadićete se i ko joj je polusestra (foto)

Marina Lukić / Gloria

 

U prvom braku sa Ksenijom Sonjom Burzan dobio je MarkaMariju i Filipa, a u drugom, sa koleginicom Anastasijom Anjom Mandić, sina Andriju.

Mandina jedina ćerka postala je umetnicu visokog kalibra, a osim talenta za umetnost, sudeći prema fotografijama, nasledila je i tatin šarm.

Pročitajte: Da li biste joj dali 54 godine - Dubravka Mijatović nikad nije izgledala bolje, nova boja kose oduševila FOTO

Instagram

 

Marija je izabrala slikarstvo, a osim slikanja na platnu, godinama se bavi i digitalnom fotografijom, a njena umetnička dela, ostavljaju javnost bez daha, kao što je njen otac ostavljao publiku bez reči u prepunim pozorišnim salama, ali i pred filmskim platnom.

 

- Odrastao sam u skromnoj porodici i vaspitavan sam tako da nisam imao mnogo želja. Bio sam svestan da su mnoge stvari za mene bile nemoguće, iako su se moji roditelji trudili da sestri, bratu i meni obezbede što više. Kada sam dobio svoju decu, pokušavao sam da svaku njihovu želju ostvarim istog trenutka. Zbog takvog stava oni su bili izgubili interesovanje za iznenađenja, a ja sam shvatio kako sam svojim postupcima postigao kontraefekat. Međutim, vremenom su počeli drugačije da razmišljaju i naučili su da cene roditeljski trud. Vodio sam ih na snimanja da vide koliko su naporna i kako sam na neki način žrtvovao porodicu zbog zanata, što me mnogo boli - govorio je glumac o porodici za magazin Story 2010. godine.

Instagram

 

Podsetimo, Marko Mandić, Mandin najstariji sin, oženio se krajem 2021. godine i sa influenserkom Tijanom dobio ćerku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin