Oglasila se Severina nakon što je proglašena krivom: Njene reči odzvanjaju regionom, potkačila njih DVOJE

Oglasila se Severina nakon što je proglašena krivom: Njene reči odzvanjaju regionom, potkačila njih DVOJE

Autor: | 28/03/2023

0

Severina se oglasila posle odluke suda da je kriva

Nakon što je pevačica Severina Vučković pred zagrebačkim sudom proglašena krivom zbog vređanja socijalne radnice, za šta je dobila novčanu kaznu, oglasio se PR tim hrvatske muzičke zvezde, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

Pročitajte: Severina proglašena krivom - Drama dobila sudski epilog, evo kakva kazna čeka hrvatsku zvezdu

Jelena Balić

 

“Severina nije vređala, nego je protestvovala zbog nezakonitog postupanja Centra i najavila da će ih prijaviti i obelodaniti njihovo nezakonito postupanje. Severina će se svakako žaliti na ovu odluku.

Reč je o socijalnoj radnici iz Centra za socijalni rad kojoj je upravni nadzor utvrdio niz grešaka u postupanju, radi čega je i promenjen, te danas drugi centar vodi predmet.

Pročitajte: Želim mu svu sreću ovog sveta - Igor ponovo zaljubljen, Severinin stav jasan, poručila mu samo jedno

Sanela Babić

 

U konkretnom slučaju, bila je reč o razgovoru sa socijalnom radnicom nakon što je Severina obaveštena da će joj doći u nadzor proveriti uslove u kojima živi njena mama, premda joj je pre toga ista socijalna radnica tvrdila da će tu prijavu njene sestre zanemariti, jer su njenu majku videli u njenom domu i videli da je žena dobro i da se o njoj vodi briga. Međutim, zbog pritiska bivšeg finansijski moćnog partnera, o čemu postoje pisani dokazi, Centar se ipak odlučio doći u prostore gde živi Severinina mama što je bilo ponižavajuće za 86-godišnjakinju o kojoj brine Severina. Nadzor je naravno utvrdio da Severina brine o majci, kao što i od rođenja radi na najbolji mogući način i o svom detetu. Uzgred, Severinina sestra uopšte nije pre toga videla njihovu majku godinama, a Severina pored brige o majci i detetu, vodi brigu i o sestrinoj kćeri od njene 19 godine”, prenosi Story.hr.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jelena Balić