Esmeraldin sin ima Daunov sindrom i upravo je proslavio 19 rođendan: Toliko sam ponosna na tebe... FOTO

Esmeraldin sin ima Daunov sindrom i upravo je proslavio 19 rođendan: Toliko sam ponosna na tebe... FOTO

Autor: | 20/03/2023

0

Esmeraldin sin ima Daunov sindrom

Leticija Kalderon svojevremeno je bila jedna od najpopularnijih glumica na ovim prostorima iako po poreklu nema nikakve veze s nama. Ali, dogodovštine iz latino sapunice toliko su se pomno pratile da smo najistaknutije članove glumačkih ekipa doživljavali kao članove porodice. Esmeralda je bila jedna od njih.

Pročitajte: Preminula zvezda serije Esmeralda - Nebesa su dobila sjajnu zvezdu, nedostajaćeš mi...

Televisa

 
 

Lepu meksičku glumicu, koja se proslavila ulogom u istoimenoj seriji, i danas biste odmah prepoznali. Nije se mnogo promenila iako su prošle dve i po decenije. U međuvremenu se dva puta udala i razvela, a dobila je i dvoje dece.

Pročitajte: Ženama je devedesetih lomio srca - Randu iz Kasandre danas ima okruglih 60 i nikada ga ne biste prepoznali FOTO

Profimedia

 

Posle rođenja drugog sina, koji ima Daunov sindrom, Leticija se nakratko povukla iz sveta glume i sa scene. On je u februaru napunio 19 godina, a tim povodom je glumica, koja na Instagramu često objavljuje slike sa njim, napisala: „Ljubav... Toliko sam ponosna na tebe. Nastaviću da te činim srećnim.“

Pročitajte: Ana Marković Sepe - Život sa magičnom Vidom i Daunovim sindromom

Instagram

 

Ne tako davno Leticija je progovorila o velikom problemu sa kojim se suočavala kada je bila na vrhuncu popularnosti. Prema sopstvenom priznanju, malo je nedostajalo da je nepromišljenost i zavisnost odvedu pravo u pakao. Srećom, na vreme se trgnula. A na vreme se i razvela od advokata Huana Kolada, oca njenih sinova, koji je pre nekoliko godina uhapšen zbog optužbi za organizovani kriminal.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Televisa

Pročitajte još