Ona je maćeha Aleksandre Prijović: Jedan potez od pre nekoliko godina i danas svedoči u kakvom su zaista odnosu FOTO

Ona je maćeha Aleksandre Prijović: Jedan potez od pre nekoliko godina i danas svedoči u kakvom su zaista odnosu FOTO

Autor: | 16/03/2023

0

Maćeha Aleksandre Prijović nekoliko godina u braku je sa pevačicinim ocem

Aleksandra Prijović postala je regionalna zvezda, sa slavom je došao novac i život na visokoj nozi, a malo ko zna da je detinjstvo provela u skromnoj kući u Belom Manstiru. Komšije iz sela u kome je odrasla za nju imaju samo reči hvale i, kako kažu, znali su da će jednog dana biti velika zvezda.

Pročitajte: Danas živi u vili od pola miliona, ali ne zaboravlja prošlost - U ovoj skromnoj kući je odrasla Aleksandra Prijović FOTO

Instagram

 

Iako su Aleksandrini roditelji razvedeni, sreća njihove ćerke spajala ih je i posle rastanka. Prioritet im je bio da je izvedu na pravi put, u čemu su, reklo bi se, i uspeli.

- Iako smo ja i nje tata rastavljeni, trudila sam se da ona to ne oseti - ispričala je jednom prilikom Aleksandrina mama Borka Mihajlović.

Iako se udala i, hvala Bogu, ima svoj brak i sve, ne dam na nju – zaključila je.

Pročitajte: Umrla majka Ane Bekute, pevačica se oprostila potresnom porukom - Mila moja, nisam više ničije dete VIDEO

Instagram

 

Dok je Borka u srećnoj vezi sa muzičarem Fahrudinom Buljubašićem, Aleksandrin otac Nedeljko sreću je pronašao pored partnerke Lele.

Iako maćehe uglavnom prati loš glas, u slučaju Prijovića situacija je znatno drugačija. Štaviše, Aleksandra i Lela imaju sjajan odnos, što potvrđuje i činjenica da je folk zvzda pre nekoliko godina sa suprugom Filipom prisustvovala tatinom venčanju. 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti