Ona se udala za milijardera, on oženio prelepu Grkinju: Ovaj poznati fudbaler bio je velika ljubav Sandre Meljničenko FOTO

Ona se udala za milijardera, on oženio prelepu Grkinju: Ovaj poznati fudbaler bio je velika ljubav Sandre Meljničenko FOTO

Autor: | 16/03/2023

0

Ljubav Sandre Meljničenko bio je poznati fudbaler

Otkako se 2005. godine udala za ruskog milijardera Andreja Meljničenka, nekadašnju manekenku i članicu grupe „Models“, Aleksandru, viđamo isključivo na fotografijama sa luksuznih destinacija i glamuroznih događaja.

Poznato je da ima ćerku Taru i sina Adrijana, ali nema previše informacija iz prve ruke o tome kako zaista živi jer intervjue odavno ne daje.

Pročitajte: Obezbedila mu je luksuzan život, ali ne i Čolu - Ovo je rođeni brat Sandre Meljničenko kojeg nikada nismo videli (foto)

Profimedia

 

Istina, ni pre nego što je 2003. upoznala sadašnjeg supruga, Sandra Meljničenko nije previše pričala o privatnom životu, ali nije ga ni krila. Na spisku poznatih muškaraca sa kojima se svojevremeno zabavljala našao se i fudbaler Vladimir Ivić, u to vreme prvotimac Partizana.

Sandra i Vlada imali su po dvadesetak godina i važili su za jedan od atraktivnijih parova u gradu.

Pročitajte: Bili su najmoćniji par Jugoslavije - Dragan Džajić ludo je voleo ovu poznatu lepoticu, svi su ih videli pred oltarom FOTO

Profimedia

 

Romansa, ipak, nije potrajala i svako je otišao na svoju stranu. Ivić se, kada je završio igračku karijeru, posvetio trenerskom pozivu, gde je izuzetno uspešan.

Sa 32 godine oženio se lepom Grkinjom po imenu Artemis. Venčanje je održano u manastiru Vavedenje, a kasnije se do zore slavilo u jednom beogradskom restoranu. Par ima dvoje dece.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty images