Fedor beži od kamera: Ovo je tajanstveni sin Zlate Numanagić kojeg je glumica rodila u 21. godini

Fedor beži od kamera: Ovo je tajanstveni sin Zlate Numanagić kojeg je glumica rodila u 21. godini

Autor: | 14/03/2023

0

Sin Zlate Numanagić ne voli medijsku pažnju

Glumica Zlata Numanagić na sceni je duže od pet decenija, a toliko je i majka.

− Negde na polovini studiranja zaljubim se, rešim da se udam, a potom dobijem dete. Kada sam odlučila da pauziram godinu dana, iza sebe sam imala završene dve godine na Akademiji u klasi profesora Minje Dedića. Tih dana sam bila očajna, misleći da se svet ruši i da je za mene sve propalo – pričala je svojevremeno Zlata za Blic.

Pročitajte: Misterija bliznakinja Nikole Koje - Rođene su u tajnosti, a njihov otac nikad nije otkrio ono što sve zanima

Luka Šarac

 

Sina Fedora rodila je kada je imala samo 21 godinu.

− Prosto mi se desio, potpuno me iznenadio i, iskreno, poremetio mi sve planove. Sa njegovim ocem rano sam se rastala, ali smo ostali prijatelji. Onda sam dugo samovala, nisam htela da se udajem. Pošto je sin živeo sa mnom, želela sam da mu budem u potpunosti posvećena.

Glumica koja je slavu stekla ulogom zanosne Lole Golubović u seriji „Srećni ljudi” iskreno je priznala da joj je u početku bilo teško da napravi balans između majčinstva i profesije.

− Često sam, kada sam bila na poslu, imala osećanje krivice što nisam s detetom, a kad sam s detetom, što nisam na poslu. Kasnije sam shvatila u čemu je fora. Bitno je da kvalitetno provodite vreme sa porodicom. Užasno sam bila mlada kad mi se sve to dogodilo i dugo mi je trebalo da se prilagodim. Srećom, roditelji su uvek bili uz mene.

Pročitajte: Zlatu Numanagić prepolovila je bolest - Teško mi je kada me kolege zagledaju i pitaju jesam li dobro

ATA Images

 

Fedor je bio momak od 23 godine kada je njegova majka srela svoju prvu ljubav, Đorđa Tokina, i udala se za njega.

− Svi zajedno odlazimo u Oklahomu, gde smo živeli godinu i po dana. Nažalost, to se završilo tragično jer se moj suprug razboleo i preminuo.

Popularna glumica svojim najvećim uspehom smatra to što je, kako kaže, podigla jednog finog, pristojnog čoveka. Ipak, ne krije da joj je poslednjih godina srce ukrao unuk Vuk.

− Sećam se šta je izgovorila moja mama i čuvam se te rečenice: „Zlato, mislila sam da tebe volim najviše na svetu, ali mi sada tvoje dete više znači.” Tada sam se užasno uvredila, tako da vodim računa šta pričam. Sin je moje prvo i jedino remek-delo, a unuk najveće zadovoljstvo kojim je sin mogao da me počasti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još