20 godina braka i dve prelepe ćerke: Ko je žena iz senke koja vlada srcem Saše Matića FOTO

20 godina braka i dve prelepe ćerke: Ko je žena iz senke koja vlada srcem Saše Matića FOTO

Autor: | 02/03/2023

0

Žena Saše Matića dvedeset godina čuva svoju intimu

Saša Anđelija Matić ove godine obeležiće značajan jubilej, dvadeset godina skladnog i srećnog braka.

Jedan od naših najpopularnijih folk pevača ženu svog života sreo je na početku karijere, pre nego što se proslavio.

Pročitajte: Saša i Dejan Matić nisu rođeni slepi - Greška jedne osobe koštala ih je vida, a evo zašto su odbili operaciju

Promo

 

‒ Zajednički prijatelj „kumovao“ je našem susretu. Upoznao nas je posle svirke i od tog dana se nismo razdvajali ‒ otkrio je Saša svojevremeno.

Pričalo se da se lepoj Anđi udvarao tako što joj je pevao pesme Kemala Montena, koje je ona najviše volela. Nije mu dugo trebalo da je zaprosi.

‒ Onog momenta kad shvatite da pored sebe imate prvenstveno prijatelja i nekoga na koga možete da se oslonite, nekog ko će vas podržati u vašim ciljevima, onda znate da je potraga završena i da pored sebe imate pravu osobu. Osobu za ceo život.

Pročitajte: Ovu prelepu plavušu gledate u najpopularnijim domaćim serijama, a niste znali da je ćerka glumice Olivere Viktorović FOTO

Petar Đorđević

 

Uprkos ogromnoj Sašinoj popularnosti, Matići se trude da vode normalan život, daleko od očiju javnosti. Putuju, druže se sa prijateljima, a pre svega su posvećeni ćerkama Aleksandri i Tari.

‒ Brak negujemo ljubavlju. Porodica je nešto najsvetije za mene, oduvek sam bio mišljenja da se svaki odnos mora negovati da bi bio uspešan. Vreme sa suprugom je vreme kad odlazimo u neki naš svet pun pažnje, razumevanja i ljubavi. Još se trudim da je osvojim kao kad je sve počelo, a ona tako lako uspeva da se svaki dan ponovo zaljubim u nju kao da je prvi put. I tako, trajemo godinama i čvrsto verujem da će tako biti zauvek ‒ poručuje čovek koji je otpevao neke od najlepših i najtužnijih ljubavnih pesama, ali u privatnom životu zna samo za sreću i radost.

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo