Zavet pred Bogom: Mima Karadžić izveo pred oltar 30 godina mlađu Anđelu FOTO

Zavet pred Bogom: Mima Karadžić izveo pred oltar 30 godina mlađu Anđelu FOTO

Autor: | 27/02/2023

0

Kada su glavni akteri zanosna Kubanka i popularni glumac, a uz to je ona mlađa trideset godina, sasvim je očekivano da se priča o njima nađe na udarnim stranama štampe, bez obzira na to o kojoj je zemlji reč. Samim tim logično je što ni naši mediji nisu propustili da se osvrnu na jedan takav slučaj.

− Kad sam otvorio klub u Njegoševoj ulici, Janis je jedno veče bila gost. Upoznali smo se i družili iz noći u noć. Postala mi je veoma draga, zavoleo sam je, kao i ona mene. Čuli smo se redovno, viđali na ručkovima i večerama i tako se sprijateljili – ispričao je Mima Karadžić.

Pročitajte: Večiti neženja bio je oženjen - Ovako je Mima Karadžić izgledao na svom venčanju FOTO

ATA Images

 

Nekadašnja manekenka i igračica salse iz Varadera neko vreme radila je u Beogradu kao PR noćnog kluba. U glavni grad došla je iz Slovenije, gde je upoznala jednog Srbina i zaljubila se u njega, ali veza nije potrajala.

− Srbija je slična Kubi, jedino mi nedostaje smeh. Na Kubi imamo rum, ovde rakiju. I nedostaje mi more, ostalo je slično - govorila je zgodna Janis, koja je novinarima postala interesantna kada je nekoliko puta viđena u društvu glumca koji važi za velikog zavodnika. Njegove izjave samo su dolile ulje na vatru.

Pročitajte: Mima Karadžić u društvu poznate crnke komentarom razljutio mnoge - Sloboda Mićalović je manje lepa od nje FOTO

ATA Images

 

Iako je bilo pitanje trenutka kada će do javnosti dopreti detalji romanse, muškarac sa kojim je dovođena u vezu postao je njen kršteni kum, a Janis je dobila ime Anđela.

− Sa olakšanjem sam prihvatio njen poziv da joj budem kum, jer više nisam imao snage da objašnjavam ljudima u kakvoj smo vezi – priznao je Mima Karadžić. − Inače, sa Janis su me povezali na sedam hiljada načina. To čine i dalje, jer smo često zajedno. Ali, to je besmisleno. Prvo što sam proglašen za nekakvog zavodnika, a onda sve ostalo. U stvari, jedva čekam da nađe nekog dobrog dečka, od mene će odmah dobiti blagoslov.

Pročitajte: Mima Karadžić je ludeo za njom, a ona u petoj deceniji čeka prvo dete FOTO

ATA Images

 

− Obredu u svetosavskoj crkvi prisustvovalo je dvadesetak naših prijatelja, a zatim smo otišli u klub i uz svirku na klaviru napravili veliku feštu. Slavili smo do kasno u noć i stvarno je bilo prelepo – ispričao je tada Mima Karadžić. Gde je danas fatalna Kubanka nije nam poznato.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti