Ko je tajanstvena žena Milutina Miloševića? Rodila mu je dva sina, ali je vešto skriva od javnosti

Ko je tajanstvena žena Milutina Miloševića? Rodila mu je dva sina, ali je vešto skriva od javnosti

Autor: | 20/02/2023

1

Žena Milutina Miloševića ne voli da se eksponira 

Glumac Milutin Milošević rođen je pre 41 godinu u Čačku i spada u one umetnike koji više rade, nego što pričaju. Intervjue daje retko, a o privatnom životu praktično i ne priča.

‒ Nastojim da govorim za medije kada zaista imam nekog povoda za to, kada je reč o novom filmu, seriji ili pozorišnoj predstavi ‒ jasan je.

Pročitajte: Otac Ivane Dudić publiku ostavlja bez daha, nikad ne biste pogodili čime se bavi - Ovo je Dragoslav Dudić Dudini

ATA Images

 

Sa porodicom se nikada nije javno pojavio, ali je poznato da ima suprugu i dva sina, od osam i šest godina.

‒ Voleo bih da ih pustim da sami pronađu svoj put. Roditelji su tu da prepoznaju identitet svog deteta i pomognu mu da razvije darove i veštine koje su mu date rođenjem. Da budu tu, u pozadini, i pridrže ga ako padne ‒ jedna je od retkih izjava Milutina Miloševića na temu roditeljstva.

Od uloge u filmu „Beogradski fantom“ do aktuelne serije „Od jutra do sutra“ glumac je stekao brojne fanove, a ženski svet smatra ga jednim od naših najpoželjnijih glumaca.

Na pitanje laska li mu ta vrsta pažnje, za HELLO! je rekao:

‒ Mislim da je to pitanje ukusa. Laska svaka pohvala, da se ne lažemo. Kao glumac ja na neki način zavisim od publike i nesvesna želja da im se dopadnem, naravno ne samo fizički, prokleta je predstava o tome ko sam, sa kojom nije lako izaći na kraj, koja teško dopusta da zaboravim sliku o sebi, ali kada to postignem na sceni, kada se dovoljno fokusiram i opustim, tada je svima dobro.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images