Sed, šarmantan i veoma uticajan: Partner Darije Kisić je ozbiljna faca, tajanstveni Dragan konačno u javnosti FOTO

Sed, šarmantan i veoma uticajan: Partner Darije Kisić je ozbiljna faca, tajanstveni Dragan konačno u javnosti FOTO

Autor: | 12/02/2023

0

Partner Darije Kisić posle duže vremena ponovo u javnosti

Uprkos velikom interesovanju za njen privatni život, Darija Kisić nikada nije pristala da udovoljava zantiželji javnosti i otkriva detalje svoje intime.

O bračnom statusu svedočila su dva prezimena, a u zvaničnoj biografiji kao ime supružnika spomenut je Vladimir Tepavčević.

Pročitajte: Da li se ovako ide na sastanak s predsednikom? Modno izdanje Darije Kisić ne prestaje da se komentariše FOTO

Instagram

 

O braku ministarke za brigu o porodici i demografiju ni danas se ne zna ništa, osim da se u nekom trenutku diskretno razvela, kao i da je majka osamnaestogodišnje ćerke Tine.

Pročitajte: Lepota se konačno vratila na velika vrata - Ćerka Darije Kisić prošetala modnom pistom, manekenski debi o kom se priča

Instagram

 

Početkom prošle godine ljubavni život Darije Kisić ponovo se našao u fokusu, nakon što se, ruku podruku, pojavila sa novim partnerom, glavnim i odgovornim urednikom televizije B92 Draganom Karadžićem. Kako su naveli dobro informisani izvori, kada su se uverili da zajedno dobro funkcionišu, odlučili su da lepe vesti podele sa svima.

Pročitajte: Novi emotivni partner Darije Kisić Tepavčević je OVAJ uticajni muškarac, pogledajte prve zajedničke fotografije

Ata Images

 

Uprkos tome što je najveći deo karijere proveo u medijima, Dragan Karadžić izbegava eksponiranje u javnosti. Osim što je prilično aktivan na Tviteru, gde redovno komentariše aktuelne događaje i učesnike društveno-političkog života, sada je na Instagramu podelio jednu novu fotografiju kojom je Dejanu Panteliću poželeo dobrodušlicu na B92.

“Idemo dalje”, kratko je napisao.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images