Kristina Kovač podelila lepe vesti, stigla je Nađa! Mnogi u mojim godinama...

Kristina Kovač podelila lepe vesti, stigla je Nađa! Mnogi u mojim godinama...

Autor: | 31/01/2023

0

Kristina Kovač ovih dana ima sve razloge da bude srećna i ponosna. S obzirom da je više nego aktivna na društvenim mrežama, javnost je u prilici da isprati sve bitne događaje iz njenog života, koji se poslednjih godina odvija u Švedskoj, gde se odselila sa ćerkom Tarompartnerom Danijelom.

Pročitajte: Znam da je devojčica! Kristina Kovač oduševila iz Švedske, TRUDNIČKI STOMAK u prvom planu FOTO

Privatna Arhiva

 

Ćerka pokojnog Kornelija Kovača ponosno se javila iz Stokholma i otkrila da je stručni žiri odabrao jednu od dve pesme sa kojima je konkurisala za predstojeće takmičenje Pesma za Evroviziju.

„Znate, mnogi sa mojim poslovnim iskustvom prestanu da se raduju nekim stvarima u ovim godinama. Neko bi rekao: „Pa dobro, šta, ušla ti pesma na takmičenje, k'o da je to sad nešto mnogo veliko”. Ja ću uvek da se radujem. Muzika je moja ljubav, moj život, i svaki korak u kome imam šansu da moju muziku čuju u punom sjaju ljudi izvan moj najužeg kruga mene izuzetno raduje. Oduvek i zauvek. Zar se ne vidi na ovom licu”, napisala je Kristina na Instagramu i ubzo predstavila mladu pevačicu Nađu Ordagić, koja je stigla u Švedsku kako bi snimila pesmu sa kojom će pokušati da obezbedi kartu za ovogodišnji Eurosong.

Pročitajte: Posle SVIH PROZIVKI Kristina Kovač objavila fotografiju sestre Aleksandre, zbog njenih reči mnogi PLAČU

„Nađa. Kao riba u vodi, snašao se devojčurak sa glasom anđela na svom prvom foto-sešnu, uz veliku pomoć divne ekipe ljudi. Uspeli su da izvuku na površinu Nađinu suštinu, da unutrašnju lepotu pokažu i spolja. Nađa, “Moj prvi ožiljak na duši”, Pesma za Evroviziju 2023. Stay tuned!”, ushićeno je poručila Kristina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti