Ja samo nisam prebolela što ti sina nisam rodila... Kome je Neda Ukraden posvetila svoju najlepšu ljubavnu pesmu

Ja samo nisam prebolela što ti sina nisam rodila... Kome je Neda Ukraden posvetila svoju najlepšu ljubavnu pesmu

Autor: | 30/01/2023

0

„Većinu pesama posvetila sam bivšim ljubavima”, priznala je jednom prilikom Neda Ukraden, a onda se spontano nametnulo pitanje kome je upućena poruka „Što ti sina nisam rodila”, kako glasi naziv njenog velikog hita iz 2004. godine.

Pročitajte: Posvađala se sa Futom i napisala jedan od najvećih hitova narodne muzike - Ova pesma krije intimnu ljubavnu priču Marine Tucaković

Andreja Damnjanović

 

Proslavljena pevačica, kao što je poznato, samo jednom je bila u braku. Supruga Milana Bilbiju upoznala je kada je imala 18 godina. Venčali su se posle desetogodišnje veze, dobili su ćerku Jelenu, a ubrzo potom su se i razveli.

– Moja lepota i karakter su kombinacija koja je privlačila moje udvarače, ali nisam ostvarila drugi brak, nisam rodila još jedno dete jer sam vrlo odgovorna. Neke žene imaju po sto brakova, veza i razvoda, ali s obzirom da imam dete, drugačije sam gledala na sve to − objasnila je Neda zašto nije rodila više dece.

Pročitajte: Pokušao je da me udari, pravdao se alkoholom - Neda Ukraden prvi put otvoreno o partnerskom nasilju

printscreen

 

Iako se trudila da sačuva privatnost, nije tajna da je bila u vezi sa doktorom Momom Jakovljevićem, Sašom Popovićem, a pominjalo se i da je imala bračne ponude iz inostranstva, što je donekle i sama potvrdila.

− Moje veze su bile van grada u kom sam živela, a pomisao da treba da se selim umnogome je uticala na to da se ne udam i ne ostvarim novu porodicu.

Pročitajte: Najteži trenuci u životu Nede Ukraden - Pevala sam na neprimerenim mestima

Andreja Damnjanović

 

Bilo kako bilo, ostala je žal zbog nerođenog sina, a kome je otpevala tu pesmu ostaće tajna, možda do neke nove knjige koju bude napisala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin