Ko je tajanstvena supruga Branimira Brstine? Vešto je krije preko 30 godina, zna se tek ovo

Ko je tajanstvena supruga Branimira Brstine? Vešto je krije preko 30 godina, zna se tek ovo

Autor: | 19/01/2023

1

Žena Branimira Brstine misterija za javnost

Mnoge javne ličnosti tvrde da je danas praktično nemoguće sačuvati privatni život, ali je Branimir Brstina ličnim primerom dokazao da je to izvodljivo.

Omiljeni glumac u dugoj i plodonosnoj karijeri retko je davao intervjue, njegove izjave odnosile su se uglavnom na profesiju kojom se bavi, a zanimljivo je da je odoleo i društvenim mrežama.

Pročitajte: Ovo je sin Vesne Trivalić - Nikola je završio prestižne škole, živi u dve države i nimalo ne liči na slavnu majku FOTO

ATA Images

 

O privatnom životu Branimira Brstine ne zna se previše. Rođen je pre 63 godine u Banatskom Velikom Selu, osnovnu i srednju školu završio je u Zrenjaninu, a na fakultetu je bio na klasi sa Žarkom Lauševićem, Sonjom Savić, Zoranom Cvijanovićem...

Pročitajte: Gledate ga ne televiziji, a pojma niste imali da je ON sin Branimira Brstine! Pravi magnet za žene FOTO

Privatna Arhiva

 

Sin Đuro krenuo je očevim stopama, sa ćerkom se jednom pojavio na nekom kulturnom događaju, a o supruzi, sa kojom je u braku tri decenije, ne zna se apsolutno ništa.

S obzirom na to da je Đuro Brstina na putu da postane uspešan glumac, možda će on jednog dana poželeti da u intervjuima otkrije nešto više o svojoj porodici, pa ćemo tada i saznati ko je žena koja duže od trideset godina uspešno krije identitet.

ATA Images

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Hahaha 13:05 21.01.2023
Odgovori

Krije ženu! Zato je on tako dobro odigrao ulogu despota i stražara svojoj ženi u seriji "Radio Mileva".

hellomagazin.rs ATA Images