Nema suza, idemo dalje... Potresna ispovest Snežane Babić Sneki o potomstvu slomiće i najtvrđa srca

Nema suza, idemo dalje... Potresna ispovest Snežane Babić Sneki o potomstvu slomiće i najtvrđa srca

Autor: | 14/01/2023

2

Snežana Babić Sneki u oktobru je proslavila 55. rođendan, a mnogi se slažu da zgodnoj pevačici godine idu u prilog.

Nije tajna da su za lepom Pančevkom uzdisali mnogi muškarci, verujemo da je i danas slična situacija, ali ona sama nikada nije previše govorila o svojim emotivnim izborima.

Pročitajte: Zar s njom da prevariš onakvu ženu - Zbog ove glumice se razvodi Momčilo Otašević, prve zajedničke fotografije

Ata Images

 

U braku je bila jednom, od 2002. do 2009. godine, sa Radomirom Stojanovićem, nemačkim biznismenom srpskog porekla. Dok je ta zajednica trajala živela je u Hamburgu, a muziku je stavila u drugi plan.

O bivšem mužu, kao i o razvodu, kasnije je progovorila tek po koju reč.

− Nije to osećaj kojim čovek može da bude zadovoljan, ali je nešto što morate da prevaziđete. Morate da budete jaki i da verujete u sebe. Ja sam to uspela da prevaziđem zahvaljujući publici, mojoj muzici i pesmi.

Pročitajte: Bolest Seke Aleksić uzela maha, otkazala nastup za večerašnji doček - Nisam dobro FOTO

Ata Images

 

Iako se nije ostvarila kao majka, Sneki nikada nije krila koliko voli decu, pa im na svojim koncertima redovno ostavi mesta u prvim redovima, a često ih ponudi i slatkišima.

O tome je, između ostalog, pričala u emisiji „Sceniranje‟, na televiziji „Kurir‟. Odgovarajući na pitanje voditeljke da li za nečim žali, koje je aludiralo na činjenicu da nema decu, Snežana Babić je odgovorila:

− Ni za čim ne žalim. Da je trebalo da se desi, desilo bi se. To bi ujedno bio moj savet svim ljudima, ako sam uopšte akreditovana za to: sve što treba da vam se desi, desiće se. Nema suza, idemo dalje.

Kurir TV printscreen

 

− Tako je u ovom krugu, idemo u neku drugu dimenziju, možda će biti drugačije − zaključila je u pomalo filozofskom tonu i dodala da prema svoj deci u okruženju gaji neizmernu ljubav, da ona to osećaju i umeju da uzvrate.

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin