Prognoze lekara nisu bile dobre, razmišljali smo o usvajanju... Nestor konačno u tatinom naručju, Đorđe Stojković raznežio fotografijom

Prognoze lekara nisu bile dobre, razmišljali smo o usvajanju... Nestor konačno u tatinom naručju, Đorđe Stojković raznežio fotografijom

Autor: | 10/01/2023

0

Glumac Đorđe Stojković i njegova supruga Ivana dobili su sina kome su dali ime Nestor. Dramski umetnik koga je publika zavolela kao Gruju u seriji „Vojna akademija“ i Kemala Montena u filmu „Toma“ za novu Gloriju otkrio je da im se, uprkos obeshrabrujućim prognozama lekara, ostvarila najveća želja, da postanu roditelji.

Pročitajte: Una Piale izašla iz porodilišta - Tata nosi Katu, a izgled mame posle porođaja nikome nije promakao FOTO

GM Production

 

- Bog nas je pogledao iako su nam doktori rekli da nećemo moći da dobijemo bebu prirodnim putem. Savetovali su nas da idemo na vantelesnu oplodnju, ali nismo gubili veru i nadu. Nestor je dete ljubavi, podrške, uzjamnog poverenja. Nas dvoje smo oduvek izuzetno bliski i sve radimo kao tim, oboje smo bili svesni da ćemo dete, ako ne budemo uspeli da dobijemo svoje, usvojiti, jer želimo da budemo roditelji. Beba je predivan plod naše međusobne želje, razumevanja i poštovanja - ispričao je Stojković.

Nestora, koji je malo poranio i na svet došao mesec i po pre termina, ponosni otac pokazao je na Instagramu uz kratak opis „Lavče moje“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs GM Production

Slične Vesti

Pročitajte još