Supruga Mustafe Nadarevića preminula mu je na rukama ubrzo posle venčanja, glumac je imao samo jednu želju

Supruga Mustafe Nadarevića preminula mu je na rukama ubrzo posle venčanja, glumac je imao samo jednu želju

Autor: | 23/11/2020

0

Supruga Mustafe Nadarevića, Slavica Radović, preminula je kada joj je bilo samo 48 godina i to posle deset godina borbe sa opakom bolešću. Vest da je i sjajni glumac juče izgubio život posle duže bolesti, načisto je rastužila javnost. O ljubavi Mustafe i Slavice dugo će se prepričavati priče, a sve one imaće samo jednu ponetu -  da prava ljubav ne zna ni za godine, ni za mesto, kao ni vreme.

Pročitajte: Mustafa Nadarević - Borim se da pobedim bolest, ne dam na sebe

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tanja Res (@tanja_res)

Supruga Mustafe Nadarevića se više od deset godina hrabro se borila s rakom dojke, ali nakon uspešnih terapija, bolest joj se ponovo vraćala. Velika podrška bio joj je njen Mustafa. Do poslednjeg trenutka bdio je uz njenu postelju, a umrla je na njegovim rukama. Njih dvoje su se upoznali u zrelim godinama, kada je već iza sebe imao dva braka i troje dece, ćerke Nađu i Nanu i sina Ašu. U Slavici je pronašao srodnu dušu.

Mustafa Nadarević je sa Slavicom bio u vezi deceniju i po, ali su se venčali tek 25. aprila 2012. nakon što im je saopšteno da joj je ustanovljena metastaza na jetri. Ljubav su krunisali brakom na njen rođendan, a samo dva meseca nakon venčanja Mustafa je morao da se oprosti od svoje životne ljubavi. Ostaće upamćeno da ju je zvao "ljubav svog života", a da je ona za njega imala poseban nadimak Mujo. Svi i danas prepričavaju da je iz bolnice stalno poručivala prijateljima da "čuvaju njenog Muju".

Pročitajte: Mustafa Nadarević bori se sa teškom bolešću - Prijatelj otkriva u kakvom je stanju glumac

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Spletna stran Odkrito (@odkrito)

Slomljen zbog odlaska voljene žene, Nadarević se u samoći nosio s najtežim emocijama. Uz podršku njegove dece i nemerljivu ljubav prema svom pozivu, Mustafa je nastavio dalje. Glumi se posvetio do kraja života. A uloge koje je oživeo, ostaće najveća posveta njemu samome. Jer Glembaj, Duje, Mata, Izet živeće večno.

Mediji prenose da je sjajnu Mustafa Nadarević poslednjih dana svog života imao samo jednu želju. A to je da bude sahranjen u najužem krugu porodice. Do sada nisu poznati detalji kada će i gde će Mustafa biti sahranjen, ali verujemo da će porodica ispuniti njegovu poslednju želju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram