Prisetila se majke: Dragana Kosjerina se osvrnula na tešku prošlot, a ovaj detalj posebno rastužuje FOTO

Prisetila se majke: Dragana Kosjerina se osvrnula na tešku prošlot, a ovaj detalj posebno rastužuje FOTO

05/01/2023

0

Atraktivnu voditeljku Draganu Kosjerinu  već godinama gledamo na malim ekranima. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a prilikom prelaska na RTS osvojila je srca publike svojim prirodnim ponašanjem, dikcijom i otmenošću.

Pročitajte: Mnogi misle da je najlepše lice sa malih ekrana - Ovako Dragana Kosjerina izgleda bez trunke šminke, šta sad kažete FOTO

Instagram

 

Dragana nije imala jednostavno detinjstvo. Zbog rata je izbegla iz rodnog Sarajeva, a pri dolasku u Beograd su usledili dodatni traumatični događaji. Voditeljka je jednom prilikom rekla da je kao dete imala niz stresnih situacija. Ona se sada sa setom prisetila svoje prošlosti, ali samo onih lepih uspomena. Naime, Dragana je podelila fotografiju gde je obučena u ležernu crvenu košulju, a baš za ovaj odevni predmet posebno je vezana jer je pripada njenoj majci. 

- Komad maja u decembru…i mamina svilena košulja iz ‘86 - napisla je ona. 

 

 

Voditeljka je otvoreno za medije govorila o teškim trenucima kroz koje je prošla. 

- Prvo izbeglištvo. Drugo - oca nisam videla četiri godine. Kada se naša porodica konačno ponovo sastala, kad smo videli da smo svi tu živi i zdravi, trebalo je kreirati nov život. Potom se cela priča završila razvodom roditelja, što je opet trauma. Ne želim da ovo zvuči patetično, ali tokom celog mog detinjstva smenjivale su se ozbiljne turbulencije. Zbog toga sam veoma brzo odrasla. Negde sam pročitala da su na porodicu najviše usmerena deca iz rasturenih domova. To je istina. Ne prođe dan da se s mojima ne čujem telefonom, a u međuvremenu razmenimo ko zna koliko poruka - ispričala je Dragana ranije za "Svet".

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram