Razveli se Albert i Mirna Nađ i to po drugi put: Razlog za prvi rastanak bila je bivša žena, a sad...

Razveli se Albert i Mirna Nađ i to po drugi put: Razlog za prvi rastanak bila je bivša žena, a sad...

Autor: | 03/01/2023

0

Razveli se Albert i Mirna Nađ i to po drugi put

Nakon deset godina braka, Albert i Mirna Nađ razveli su se i to po drugi put, a ono što je javnost ispratila jeste njihov prvi rastanak 2017. godine, kada su popustili pod pritiskom skandala oko Alberta i njegove prve žene Jelene, a zatim je došlo do ponovnog venčanja i uprkos tome više nisu zajedno.

Kako su mediji ranije pisali, Jelena je optuživala Alberta da ju je zlostavljao i zapostavljao decu, pa se dvoje bivših supružnika našlo u centru pažnje medija, što se odrazilo na Albertov i Mirnin zajednički život.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić sa najlepšim vestima ušli u novu godinu: Decembar je doneo nešto neočekivano

 

 

Bivši fudbaler Albert Nađ i dizajnerka Mirna rastali su se nakon decenije provedene zajedno.

Mirna i Albert bili su u braku deset godina. Zapravo, oni su se razveli 2017. godine, ali su se brzo nakon toga pomirili. Deset meseci posle kraha braka organizovali su drugo venčanje i svadbu - kaže izvor za Kurir.

Pročitajte: Andrija Milošević objavio, definitivno je kraj: Pomenuo je i razlog, posle samo 4 godine...

ATA Images

 

Kako izvor navodi za medije, bivša supruga Alberta Nađa pre praznika se navodno raspitivala oko izmene dokumenata.

- Mirna je nešto pre Nove godine išla da se raspita šta joj je sve potrebno od dokumenata da vrati devojačko prezime, ali nisam siguran da li će menjati i ime svog modnog brenda. Ono što je vidljivo je to da ga je promenila na svom privatnom profilu na Instagramu. Da se nešto dešava s njihovim brakom, počelo je da se šuška krajem oktobra, kada Albert nije bio na njenoj reviji u Novom Sadu, a inače je do tada prisustvovao svakoj - završava izvor.

Šta je razlog ponovnog kraha još uvek nije poznato.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images