Ostala je bez para i krila ko je otac njene ćerke: Evo kako sada izgleda Poparina Beba FOTO

Ostala je bez para i krila ko je otac njene ćerke: Evo kako sada izgleda Poparina Beba FOTO

Autor: | 30/12/2022

0

Gordana Bjelica danas izgleda nestvarno

Serija “Srećni ljudi” ostala je upamćena po vrhunskoj glumačkoj ekipi, a deo nje bila je i poznata glumica Gordana Bjelica koju publika pamti kao Bebu, sekretaricu čuvenog Popare u istoimenoj seriji. Nakon toga gledaoci su imali priliku da je gledaju i u ostvarenjima "Bolji život", "Gore-dole",  ali i "Porodičnom blagu".

Pročitajte: Miroslav Ilić slomljen od bola - Prvi put posle 22 godine, jedna osoba nije bila na njegovom koncertu

RTS

 

Bjelica je imala prilično buran život, iako su mediji često pisali o tome da je glumica ćerku Teodoru dobila u vanbračnoj zajednici sa poznatim novinarom, ona do dan danas nije potvrdila tu informaciju i često je isticala da je dete odgajala sama.

- Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta - rekla je ona svojevremeno.

Pročitajte: Na Svetog Nikolu sve se saznalo - Evo kakav odnos Verica Rakočević ima sa svekrvom Dušankom od koje je starija dve godine FOTO

mirko tabašević

 

Bjelica se povukla iz glume nakon 2000-ih, a ponovo se oprobala na malim ekranima u seriji "Seljaci", ali i u rijalitiju, nakon koga je navodno ostala bez novca. Kako se može videti na društvenim mrežama, vreme popularnoj glumici, apsolutno ne može ništa i dan danas Bjelica pleni svojim šarmom.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin