To je taj osmeh! Pogledajte kako izgleda ćerka Bekija Bekića, bavi se pevanjem i preslikani je otac FOTO

To je taj osmeh! Pogledajte kako izgleda ćerka Bekija Bekića, bavi se pevanjem i preslikani je otac FOTO

Autor: | 28/12/2022

0

Kada bi vam neko rekao da je ćerka Bekija Bekića krenula njegovim putem i da se bavi muzikom, a tata joj pomaže tako što peva prateće vokale, logičan zaključak bio bi da je uplovila u „folk vode“. Međutim, situacija je potpuno drugačija.

Pročitajte: Biljana Jevtić i Aca Ilić predstavljaju sina Ivana - Ispunio je sva naša očekivanja, malo je reći da nas je usrećio

ATA Images

 

Emilija Bekić Popović, starija ćerka Bekija Bekića i njegove supruge Nade, koja je likom tatina kopija, pokrenula je Jutjub kanal na kome se prikazuju animirani muzički spotovi namenjeni najmlađima.

„Beba B ima za cilj da muzikom okupi porodicu na jednom mestu. Sadržaj je prvenstveno namenjen deci predškolskog uzrasta, kao i bebama“, piše, između ostalog, u opisu ovog edukativnog kanala, koji, osim zabave, ima za cilj da deca nauče slova i brojeve, zvukove životinja i upoznaju svet koji ih okružuje.

Pročitajte: Za Anu će se tek čuti - Ćerka Nikole Koje izrasla u nestvarnu lepoticu, najnovije fotografije oduševile FOTO

Instagram

 

Glavna inspiracija za pokretanje kanala „Beba B“, koji je postao porodični posao, bio je Bekijev unuk.

„Bio sam šokiran kada mi je Emilija predložila da snimamo dečje pesmice, a postale su hit na Jutjubu. Mlađa ćerka Sanja je veći 'krivac' jer mi je rodila unuka Nikolu, i tako su počele da se rađaju pesme“, rekao je Bekić.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin