Možda ne mogu da imam decu, možda nemam para, možda sam imala četiri pobačaja...Tihana Lazović oštro reagovala na vest o trudnoći

Možda ne mogu da imam decu, možda nemam para, možda sam imala četiri pobačaja...Tihana Lazović oštro reagovala na vest o trudnoći

Autor: | 14/12/2022

2

Glumica Tihana Lazović, koja se u avgustu udala za kolegu Branislava Trifunovića, javno je negodovala što mediji previše zadiru u njen privatni život. Ona se ovim povodom oglasila na Instagramu i podsetila da su trudnoća i majčinstvo deo najdublje intime.

Pročitajte: Branislav Trifunović - Sumnjao sam da su veze između dvoje glumaca nemoguće, a onda me ona demantovala

Ata Images

 

‒ Možda ne mogu da imam decu, možda ne želim da imam decu, možda sam bolesna, možda pare želim da trošim na cipele, ne na pelene, možda nemam majčinski instinkt, možda silno želim ali se bojim, možda mi je karijera važnija, možda sam nespremna, možda ne vidim smisao, možda sam lenja, možda su mi psi draži od dece, možda sam imala četiri spontana pobačaja, možda želim da plešem do pet ujutru svako veče, možda ne znam šta želim, možda nemam para, možda patim od depresije, možda mi se moje telo sada sviđa i ne želim da budem trudna, možda nosim traume, možda ne želim da prestanem sa pušenjem, možda ne želim da izmišljam društveno prihvatljive razloge zbog čega nisam majka ‒ poručila je Tihana.

Podsećamo, Tihana Lazović i Branislav Trifunović započeli su svoju ljubavnu priču na snimanju serije „Tajkun“. Glumica je tada priznala kako je za Beograd vezuje nešto više od posla.

Komentari (2)

Loading
Ivana 05:22 16.12.2022
Odgovori

Sasvim je u pravu u vezi sa svim sto je rekla, ali zasto je propratila svoj komentar vulgarnim snimkom? Ona je javna licnost iz domena kulture. Nedopustivo je ovakvo ponasanje.

Vesna 12:39 16.12.2022
Odgovori

Tihana je potpuno u pravu ali rođena u pogrešnoj državi i podneblju. Nigde kao ovde na Balkanu (Srbija, Hrvatska, BiH, Makedonija) se toliko ne zabada nos u tuđi život nego ovde. To je ljudima duhovna hrana. Prosto, kao da ne mogu bez toga. Kao mlada žena, radila sam u kancelariji sa kolegicom koja nije imala dece. Nikad mi nije padalo na pamet da je pitam kad će rađati, zašto nema decu. Skoro svakodnevno su je druge kolege pitale ta ista pitanja. Čak su i mene ispitivali o tome da li mi je nešto poverila. Bolest, šta drugo reći!

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti