Velika tragedija, preminuo je na VMA... Enis Bešlagić slomljen od bola: Putuj, dobri brate moj

Velika tragedija, preminuo je na VMA... Enis Bešlagić slomljen od bola: Putuj, dobri brate moj

Autor: | 29/11/2022

0

Vest da je jedan od najtalentovanijih glumaca nekadašnje Jugoslavije Davor Janjić (53) preminuo u ponedeljak 28. novembra na Vojnomedicinskoj akademiji potresla je ceo region.

Glumac Enis Bešlagić Davorovu smrt primio je sa nevericom, a njegov oproštaj od velikog prijatelja i kolege rasplakao je sve. 

Pročitajte: Dugo ih je skrivao od očiju javnosti - Enis Bešlagić konačno pokazao suprugu i ćerku, svi komentarišu jedno

"Otišao si kao dobri duh svog Sarajeva i obeležio zauvek našu mladost svojim ulogama, kao i našim druženjem u ovim vremenima koja svaki dan odnose takve dobre duhove iz naših života. Hvala za uspomene i sve ono što nas spaja u dobru. Davor Janjić je onaj zbog kojeg su mnoge generacije mladih ljudi odlučile da se bave glumom, a početak je film “Ovo malo duše” kojem je on utkao svoju duh.

Zato putuj, dobra dušo, dobri brate moj…. Putuj u večnost svoju i pronađi istinski mir. Saučešće porodici i svima onima koji su te osećali svojim", napisao je Bešlagić na svom Fejsbuk profilu.

Davor Janjić je na filmu debitovao u velikom stilu sa samo 17 godina u ostvarenju Ademira Kenovića "Ovo malo duše", gde je igrao Nihada Halilovića. Odmah posle toga usledila je još jedna glavna uloga u filmu "Život sa stricem" za koji je nagrađen na čuvenom filmskom festivalu u Montrealu.

Bio je član otvorene scene Obala Sarajevo i najmlađi član Ateljea 212 u Beogradu.

Od 1997. godine živeo je i radio u Sloveniji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin