Preminuo legendarni Saša Zelepugin, tužne vesti potvrdila supruga: Zbogom dušo moja, jedino moje, čekaj me

Preminuo legendarni Saša Zelepugin, tužne vesti potvrdila supruga: Zbogom dušo moja, jedino moje, čekaj me

Autor: | 26/11/2022

0

Legendarni jugoslovenski televizijski voditelj Saša Zelepugin (91) preminuo je noćas u bolnici od posledica moždanog udara.

Tužne vesti potvrdila je njegova supruga Tihana Harapin Zelepugin.

“Zbogom dušo moja, jedino moje - čekaj me”, napisala je na društvenim mrežama.

Pročitajte: Legendarni Miroslav Blažević rastužio region - Godinu i tri meseca imam rak, a ćerke me nisu pitale kako sam

Upravo je Tihana bila uz njega kada je doživeo moždani udar i odmah je pozvala Hitnu pomoć. Saša je prevezen u KBC Rebro gde su ga lekari stavili u indukovanu komu, ali nažalost nisu uspeli da ga spasu.

Pročitajte: Teška sudbina - Minimaksov sin sahranio je sve najmilije, a onda je stigla najgora dijagnoza, ovo je reper Ila danas

HRT printscreen

 

Veliki voditelj rođen je 18. jula 1931. godine u Sarajevu. Suprugu Tihanu upoznao je na jednoj modnoj reviji na Hvaru 1975. U srećnom braku proveli su više od trideset godina.

Hvar je za mene i Sašu “naše ostrvo” jer smo se tamo upoznali 1975. godine dok sam ja radila kao manekenka, a on kao režiser. Tu smo se zapazili, a ljubav se dogodila 14 godina kasnije, te smo se venčali 1992. godine – ispričala je jednom prilikom Tihana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti