Ima neka tajna veza: Milica Pavlović u kontaktu sa ovim fudbalerom, najveća mu je podrška na Svetskom prvenstvu

Ima neka tajna veza: Milica Pavlović u kontaktu sa ovim fudbalerom, najveća mu je podrška na Svetskom prvenstvu

Autor: | 22/11/2022

0

Milica Pavlović ove godine radi punom parom. Njeni koncerti su zakazani mesecima unapred, a slobodnog mesta u rasporedu skoro da nema. Jedan od možda najznačajnijih nastupa koje će imati je na Svetskom prvenstvu u fudbalu, zbog koga je otputovala u Dubai.

Budući da je kapacitet u Kataru bio mali da primi sve ljubitelje fudbala, dosta navijača biće smešteno u Dubaiju, gde će predah između fudbalskih utakmica ulepšati naše zvezde, među kojima je Milica.

Pročitajte: Milica Pavlović progovorila o vezi i raskidu sa Saveljićem - Viđali smo se u četiri zida, krili smo se kao da sam sa serijskim ubicom

Boško Karanović

 

Popularna pevačica za sebe kaže da je strastveni navijač, pa dok gleda utakmicu za i da opsuje:

 - Znam pomalo da psujem, pijem, lakše podnosim kada pijem. Pa bolje to, nego tablete. Pratim na društvenim mrežama šta sve pišu dok traje utakmica. Znam i kad se iznerviram da odem, i da me nema po 5, 6 minuta da se izduvam. Volim kada reprezentacija igra, ovako nikad u životu nisam gledala neku utakmicu, niti imam neku stranu kada su Zvezda ili Partizan u pitanju. Uvek navijam za reprezentaciju – rekla je Milica za Telegraf.

Pročitajte: Luksuz i glamur Crnogorskog primorja - Ovako Milica Pavlović uživa na odmoru, a evo ko joj pravi društvo (foto)

Instagram

 

Milica je ovom prilikom otkrila kog fudbalera lično poznaje, kao i sa kim je privatno u kontaktu:

- Malo pre sam poslala poruku Saši Lukiću i poželela mu rezultate i na ličnom nivou, a zatim i celoj reprezentaciji. S druge strane neko ko mi je najbitniji tamo je suprug moje drugarice Ike, a koji je u sklopu Saveza. Njemu šaljem lepu energiju i s njim sam najviše u kontaktu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti