Holivud u šoku: Posle crvenog, i najlepši i najomiljeniji "moćni rendžer" pronađen mrtav u 49. godini

Holivud u šoku: Posle crvenog, i najlepši i najomiljeniji "moćni rendžer" pronađen mrtav u 49. godini

Autor: | 21/11/2022

0

Američki glumac Džejson Dejvid Frenk, koji je devedesetih glumio zelenog rendžera u kultnoj seriji, preminuo je sa samo 49 godina, nakon što je sam sebi oduzeo život, prenose strani mediji.

Pročitajte: Život Jovane Stojiljković obeležile su tri jezive tragedije, otac joj je imao samo 39 godina kada je u porodičnom stanu izvršio...

Guliver Getty Images

 

Prema rečima njegove predstavnice Džastine Hant, Frenk je preminuo u Teksasu i porodica moli za poštovanje privatnosti u teškim vremenima.

- Molim vas da poštujete privatnost njegove porodice i prijatelja u ovim užasnim vremenima, dok se mirimo s gubitkom tako divnog ljudskog bića. Jako je voleo svoju porodicu, prijatelje i fanove. Zaista će nam nedostajati - rekla je za TMZ.

Pročitajte: Najcrnje vesti su tačne, oglasila se Nataša Pavlović i potresnim rečima rasplakala javnost (foto)

Guliver Getty Images

 

Džejson Dejvid Frank iza sebe je ostavio četvoro dece Hantera, Džejkoba, Skaj i Džena. Frenkova supruga Tami Frenk, s kojom je bio u braku od 2003. godine, podnela je zahtev za razvod ranije ove godine, nakon što je glumca optužila za neveru. Prethodno je bio u braku sa Šonom Frenk od 1994. do 2001. godine.

Vesti o Džejsonovoj smrti veoma su potresle Holivud, naročito jer pre tri godine i glumac Pua Magasiva poznat kao crveni renžder pronađen mrtav u svom stanu u 39. godini.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti