Karleuša prekinula saradnju sa sinom Marine Tucaković, pa objavila privatne poruke: Sram te bilo, davala sam pare za lečenje tvoje majke!

Karleuša prekinula saradnju sa sinom Marine Tucaković, pa objavila privatne poruke: Sram te bilo, davala sam pare za lečenje tvoje majke!

Autor: | 13/11/2022

0

Karleuša i Laća prekinuli saradnju

Jelena Karleuša i Milan Radulović Laća sinoć su zvanično prekinuli saradnju. Prvo se na Tviteru oglasio sin Marine Tucaković: “Poruka svima koji čekaju ALFU: Povukao sam sve tekstove!”

Muzička zvezda sačekala je jutro i pojasnila o čemu je reč.

Pročitajte: Posvađala se sa Futom i napisala jedan od najvećih hitova narodne muzike - Ova pesma krije intimnu ljubavnu priču Marine Tucaković

Luka Šarac

 

“Ovo su poruke od sinoć, Milana Radulovića Laće, sina Marine Tucaković, koje mi je uputio. On je na mom albumu koji se sprema imao dva teksta. Jedan, na pesmu Darka Dimitrova, objavio je iz čista mira sinoć na Tviteru. Uz pretnje. Za oba teksta, ovaj 'autor' je plaćen pre godinu dana, pred svedocima. Zbog Marine Tucaković i iz sažaljenja prema njegovom duševnom stanju i bolesti zavisnosti, moji saradnici i ja trpeli smo privatno Radulovićeve konstantne napade ludila i uvreda. Ćutali smo i na njegovo obmanjivanje javnosti da je on autor svih mojih tekstova na albumu. Na albumu je ukupno 16 pesama, a njegova dva teksta su zamenjena. Upozoravam kolege da se zaštite od ovakvih 'ljudi' overenim ugovorima”, napisala je Karleuša na Instagramu i priložila nimalo prijatne SMS poruke koje je razmenila sa Radulovićem.

Pročitajte: Ispovest sina Marine Tucaković 40 dana nakon njenog odlaska - Mesec dana pred smrt želela je samo jedno

Instagram

 

“Zamoliću te da prestaneš da pišeš gluposti na Tviteru. Ja nisam dužna da trpim tvoje narkomanske ispade. Budeš li napisao još jednu glupost, tvoji tekstovi ne idu i zamoliću te da mi odmah vratiš pare. Iz poštovanja prema Marini ja tolerišem tvoje ispade, ali si sada preterao”, jedna je od blažih poruka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti