Život su mu obeležile dve žene: Aleksandar Berček o njima nikada ne govori, ovo su Svetlana i Ana

Život su mu obeležile dve žene: Aleksandar Berček o njima nikada ne govori, ovo su Svetlana i Ana

Autor: | 11/11/2022

0

Aleksandar Berček sa dve žene ima četvoro dece

Za Aleksandra Berčeka mnogi će reći da je jedan od najvećih glumaca na ovim prostorima, a on je svoj talenat dokazivao idući iz uloge u ulogu, i iznova pokazujući sve čari svog glumačkog umeća.

Iako je 4. septembra napunio 72 godine, a već neko vreme je i u penziji, i dalje se aktivno bavi profesijom u kojoj je ostavio neizbrisiv trag.

Pročitajte: Poznatom muzičaru je sa 20 godina rekla da, otac joj se nije pojavio na venčanju - Ovo je Mina, ćerka Aleksandra Berčeka (foto)

Ata Images

 

O Aleksandru Berčeku mnogo smo više saznali kroz uloge koje je tumačio, nego kroz intervjue koje je izuzetno retko davao. Možda je ponajviše otkrio u emisiji “TV lica kao sav normalan svet”, gde je pričao o roditeljima, detinjstvu koje je obeležilo siromaštvo, školovanju. Poneku reč izgovorio je i o naslednicima, ali o ženama ni toliko.

Pročitajte: Poznat i uspešan - Punih 37 godina niste znali da je ovo sin Aleksandra Berčeka (foto)

Rts printscreen

 

Ipak, poznato je da se dva puta ženio. Sa prvom suprugom Svetlanom dobio je Nikolu i Milicu. Druga supruga Ana, Berčekova je koleginica, glumica, a sa njom ima Minu i Miloša.

- Nisam mnogo bio sa decom dok su odrastali, na moju nesreću. To mi je velika žalost, ali takav je bio sticaj okolnosti - poverio se u razgovoru sa Tanjom Petarnek, a na pitanje da li su deca dolazila da ga gledaju u pozorištu, u šali je odgovorio:

- Mislim da oni ni ne znaju da sam glumac. Nisam ih vaspitavao po sistemu “idemo da podržimo tatu”. Tek sada, kada su malo ostarili, traže mi neki put karte za premijere. (smeh) 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još