Ima osamnaest godina, lepa je kao lutka: Ćerka Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića prvi put u javnosti, oduševićete se (foto)

Ima osamnaest godina, lepa je kao lutka: Ćerka Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića prvi put u javnosti, oduševićete se (foto)

Autor: | 09/11/2022

2

Ćerka Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića lepa je kao lutka

Otvaranju Belgrade Fashion Week-a prisustvovalo je mnogo ličnosti iz našeg javnog života, ali posebnu pažnju privukla je Ana Sofrenović. Lepu glumicu na crvenom tepihu videli smo posle dužeg vremena, a sinoć joj je društvo pravila mlađa ćerka Lena, koja ima 18 godina.

Pročitajte: Ni razvod, ni depresija ništa joj nisu mogli - Ana Sofrenović zvezda večeri, njene čizme mnoge žene ne bi smele ni da probaju (foto)

Boško Karanović

 

Starija Iva ima 24 godine, studira u inostranstvu i svi kažu da je mamina slika i prilika. Od poznatih roditelja nasledila je i umetničku crtu, a njen profil na Instagramu prepun je fotografija sa putovanja. Lena sad već ima dovoljno godina da bi mogla da prati mamu na javnim dešavanjima, pa je ovo bila jedinstvena prilika da vidimo kako izgleda.

Boško Karanović

 

Ana Sofrenović i Dragan Mićanović venčali su se 1998. godine. Iako su se razveli, ostali su u odličnim odnosima.

Komentari (2)

Loading
Geacija 22:59 09.11.2022
Odgovori

A ko je Ana Sofrenovic,molim vas? Bivsa zena D.Micanovica,bivsa glumica,bivsa pevacica ?

Nina 00:26 10.11.2022
Odgovori

Devojku na ulici ne bismo ni primetili Obukla se neskladno njenim gidinama, kao neka *******

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti