O njoj se najmanje zna: Vanbračna ćerka Gorana Bregovića posle mnogo godina vratila se u Bosnu, iznenadićete se čime se bavi

O njoj se najmanje zna: Vanbračna ćerka Gorana Bregovića posle mnogo godina vratila se u Bosnu, iznenadićete se čime se bavi

Autor: | 07/11/2022

0

Vanbračna ćerka Gorana Bregovića vratila se u Sarajevo

Srce Gorana Bregovića još davne 1993. godine ukrala je prelepa Dženana, sa kojom ima tri ćerke: Emu, Unu i Lulu. Međutim, pre ove ljubavi poznati muzičar je godinama bio sa sarajevskom plesačicom Jasenkom sa kojom je dobio ćerku Željku.

Pročitajte: Ema, Una i Lula tatin su najveći ponos - Upoznajte ćerke Gorana Bregovića (foto)

Boško Karanović

 

Dok se o naslednicama koje mu je podarila supruga zna dosta toga, o vanbračnoj ćerci do sada se nije znalo mnogo i nikada se nije eksponirala u javnosti. Ono što je bilo poznato je da Željka živi u Austriji, da ima dvoje dece, kao i da je sa ocem u dobrim odnosima.

Pročitajte: Možda bi danas bili u braku - Goran Bregović u mladosti želeo je nju, prelepa glumica nikada mu nije rekla da (foto)

 

 

Vanbračna ćerka Gorana Bregovića u austrijskoj prestonici je imala radnju u kojoj ste mogli pazariti ručno pravljenu garderobu, nakit, torbe kao i brojne druge asesoare, a sada je biznis preselila u Sarajevo, tačnije u Baščaršiju.

- Radnja je krenula, ali tu još ima posla da se završi kako ja želim. Tako da sam na samom startu startova. Ima još stvari da se odrade - rekla je Željka.

Pročitajte: Za sebe kaže da je STARICA - Pogledajte kako danas izgleda Dženana, misteriozna Bregina supruga! Kad se pojavila svi gledali u nju (FOTO)

 

 

Naime, ljubavna priča između Gorana i Željkine majke Jasenke počela je kada je on imao sedamnaest godina, tokom nastupa u jednom klubu u kom je ona bila plesačica. Njegova prva ćerka Željka, 2003. godine rodila je Bjanku koja je na dedu nasledila gen za muziku, te danas svira klavir.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin