Prevario je Šakiru sa studentkinjom, a sada ponovo šokira: Žerar Pike na svim naslovnim stranama, grom iz vedra neba

Prevario je Šakiru sa studentkinjom, a sada ponovo šokira: Žerar Pike na svim naslovnim stranama, grom iz vedra neba

Autor: | 07/11/2022

0

Žerar Pike (35) ponovo je osvanuo na svim naslovnim strana štampe. Posle preljube i raskida sa Šakirom, poznati fudbaler ne prestaje da šokira. 

Pročitajte: Znao je da prevara skupo košta - Ovo je razlog zašto Pike nikada nije oženio Šakiru

Profimedia

 

Naime, kao grom iz vedra neba, usred sezone, Pike je objavio da se povlači i da je ovo kraj njegove fudbalske karijere. On je objavio video snimak na društvenim mrežama u kom obaveštava javnost da je došlo vreme da ode.

"Oduvek sam govorio da neće biti drugi klub posle Barse. Tako će i biti", rekao je Pike koji fudbal zaista napušta u dresu Barselone. 

Pročitajte: Žerar je ostavio zbog studentkinje - Šakira smogla snage i prvi put se javno obratila Pikeu, nema šta da izgubi

Guliver Getty Images

 

I dok mnogi tuguju što ga neće gledati u Kataru, drugi se pitaju čime će novopečeni penzioner da se bavi kada ne igra fudbal. Odgovor je sasvim jednostavan, onim čime se i do sada bavio kada nije na terenu.

Prema podacima španskog trgovačkog registra Pike ima čak 14 rukovodećih funkcija u 11 različitih firmi. Pre pandemije korona virusa njegova neto plata je iznosila 8.589.000 evra, ali je pandemija negovu zaradu oborila na cifru od oko 2.300.000 evra.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti