Komšije otkrile detalje o životu porodice Bulat: Marija je krenula nekim drugim putem, čudno se ponaša...

Komšije otkrile detalje o životu porodice Bulat: Marija je krenula nekim drugim putem, čudno se ponaša...

Autor: | 28/10/2022

0

Komšije Marka Bulata progovorile o poznatom paru 

Marko Bulat nedavno se našao u centru skandala kada je suprugu Mariju prijavio za fizičko nasilje. Posle drame koja se odigrala, pevač se iselio iz porodičnog stana, ali se ubrzo u njega i vratio, otkrivaju komšije para koji je prošle nedelje punio stranice štampe.

Po svemu sudeći, Marko i Marija izgladili su nesporazum i odlučili da svom odnosu pruže još jednu šansu.

Pročitajte: Marija Bulat sve javno priznala - Ovo se već dešavalo, drago mi je da se saznalo, on se neće ni vratiti kući

Instagram

 

‒ Nismo ih viđali u jeku skandala, osim kada se on iselio, a posle vratio. Tek juče su izašli iz stana i to odvojeno, gledali su da ih niko ne vidi zajedno. Ne znamo šta se dešava u njihova četiri zida, ali jedno je sigurno, pomirili su se ‒ rekao je komšija Darko, piše Blic.

U obližnjem marketu u koji Marija i Marko često svraćaju prodavci imaju samo reči hvale:

‒ Veoma su dobri i ljubazni, kupuju kod nas, ali u poslednje vreme, otkako je izbila ova afera, nisu svraćali.

Pročitajte: Kap koja je prelila čašu - Ovo je prethodilo teškoj svađi i nasilju u domu Marije i Marka Bulata

Instagram

 

Komšija iz zgrade kaže da ćerku intrigantnog para često viđa kako šeta psa, ali ne i njenu majku Mariju.

‒ Ona je malo bolesnija, ima raznorazne probleme, pa ne izlazi često. Ne znam ništa o tome za drogu što je stalno optužuju, ali nešto mi je ona sitna da ima snage za to. Poprilično je mršava, dok on čovek ima skoro dva metra i izgleda lepo – priča komšija Bulatovih.

Pročitajte: Prva ispovest Marka Bulata posle porodičnog nasilja - Marija je u izuzetno lošem zdravstvenom stanju, ne želim razvod

Instagram

 

Radnik u obližnjoj piljari otkriva da Marija u stanu u kom se desio obračun živi od malena sa majkom. 

‒ Mariju znam kad je bila mala, ovde smo moja prijateljica i ja držali teretanu za žene, dolazila je, bila je slatka. Ovde je odrasla, tu je i njena mama, sada sa njom živi, ona je advokatica. Bila je simpatična, krenula je drugim putem u veseli svet. Ima i salon lepote koliko ja znam, zapalili su ga i obili, bile su neke afere, to je ona otvorila. Priča se po kraju o tome za drogu, za njihove nesuglasice. Eto, znam samo iz tračeva i novina tako da ne mogu da tvrdim dok ne vidim. Ona se, u neku ruku, čudno ponaša, kao da ima neki svoj svet. Nekada kada prođe ulicom deluje odsutno. Uglavnom izađe i šeta psa, a cigareta je obavezna.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još