Jašar Ahmedovski i njegova supruga usvajaju dete: Potomstvo je jedina stvar koju nisam uspeo da ostvarim u životu

Jašar Ahmedovski i njegova supruga usvajaju dete: Potomstvo je jedina stvar koju nisam uspeo da ostvarim u životu

Autor: | 17/10/2022

0

Jašar Ahmedovski, legenda narodne muzike, ne pojavljuje se često u javnosti, pa je možda zato u emisiji „Premijera vikend specijal“ rešio da otvori dušu. Pričao je o najsrećnijem periodu života, detinjstvu, otkrio da je još tada znao čime će se baviti, govorio je o gubitku brata koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći, o kolegama, karijeri... Dotakao se i jedine neostvarene želje – da postane otac.

Pročitajte: Jašar Ahmedovski 30 godina živi bez pola srca - Otac i majka su umrli od tuge, stravična nesreća je sve promenila

ATA Images

 

‒ Mlad sam se oženio, bila je to velika ljubav. Zaista volim decu, trudili smo se, ali nije nam bilo suđeno. Sada smo možda u procesu usvajanja, ali obavestiću vas o svemu kada dođe vreme. To je jedina stvar koju nisam uspeo da ostvarim u životu.

Suprugu Snežanu upoznao je kada je imao 18 godina. Došla je sa drugaricom da ga sluša kada je nastupao sa Lepom Lukić u Beogradu. Jašar i Snežana bili su već dvadeset godina u vezi kada su odlučili da je i ozvaniče.

Pročitajte: Lola i Mila znaju da smo ih rodili iz srca - Sergej Ćetković otkrio kako je ćerkama rekao da su usvojene

ATA Images

 

‒ Na brak smo se odlučili jer su je mediji stalno zvali „nevenčanom suprugom“. Ali, ako postoji ljubav, meni papir ništa ne znači. Imali smo neko slobodno vreme, pa sam rekao hajde da se venčamo. Nismo pravili svadbu jer sam toliko svadbi otpevao da mi je to dosadilo. Samo smo napravili ručak.

Pročitajte: Vesna Dedić iskreno - Božanska plemenitost je usvojiti dete, žao mi je što ja nisam mogla

ATA Images

 

‒ Srećni smo zajedno, stalno putujemo, uživamo. Jedino što nam nedostaje su deca. Pokušavali smo, išli svuda, ali nije uspelo. Nismo mogli da dobijemo dete. To nam je velika želja – rekao je pevač jednom prilikom i dodao da razmišljaju o usvajanju jer mnogo voli decu. Uskoro bi ta želja mogla i da se ostvari...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti