Kobna noć u Parizu: Dragana Mirković sa ćerkom Manuelom na meti opasnih pljačkaša

Kobna noć u Parizu: Dragana Mirković sa ćerkom Manuelom na meti opasnih pljačkaša

Autor: | 14/10/2022

0

Dragana Mirković i Manuela Bijelić nisu ni slutile šta se sprema

Dragana Mirković nedavno je imala nastup u Parizu, a u prestonicu Francuske krenula je sa ćerkom Manuelom kako bi posle toga provele nekoliko dana u uživanju i obilascima.

Međutim, kako prenosi “Scandal”, muzička zvezda se našla na meti opasnih inostranih lopova koji su imali detaljan plan pljačke.

Pročitajte: Majčine suze tek sada razume - Manuela Bijelić doživela Draganinu sudbinu, posle toliko godina isti strašan scenario

Mirko Tabašević

 

- Ni Dragana ni Manuela nemaju pojma da je ta noć obema mogla da presedne. Ti lopovi koji godinama kradu po Evropi imaju dojave kada ko od poznatih iz Evrope ili sveta dolazi u Pariz i onda po tome planiraju pljačke - kaže izvor za “Scandal” i dodaje.

Pročitajte: Zloupotrebljena sam! Odluka Manuele Bijelić konačna, brat je podržao, Dragana se ne oglašava (foto)

Luka Šarac

 

- Tako su saznali da dolazi Dragana, pa su se odmah raspitali gde će odsesti i u kom apartmanu. Oni imaju po hotelima sobarice i čistačice koje im to javljaju. Pljačka je planirana za noć kada je pevačica imala nastup. Naravno, Manuela je sve vreme bila sa majkom u klubu, a lopovi su samo čekali znak svojih doušnika da je apartman prazan i da oni mogu da deluju - rekao je izvor.

Pročitajte: Porodica Dragane Mirković stigla u Minhen - Oktoberfest pada u drugi plan kada vidite koliko je Toni smršao (foto)

Instagram

 

Srećom jedna od sobarica koja ne radi te zabranjene poslove, primetila je šta se sprema, te je pretila da će zvati policiju i tako je šteta sprečena. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti