Elena Karić ovim postupkom zbunila javnost -  Nagoveštaj da je brak sa Jugoslavom u krizi?

Elena Karić ovim postupkom zbunila javnost - Nagoveštaj da je brak sa Jugoslavom u krizi?

Autor: | 28/10/2020

0

Elena Karić razvod i napise koji su se tim povodom pojavljivali nikada nije komentarisala, ali je novim postupkom ponovo navela javnost da se ponovo zapita da li je sve uredu u braku dizajnerke i Jugoslava Karića.

Dizajnerka nameštaja i još uvek zakonita supruga jednog od naslednika imperije Karić skinula je sa „Instagrama“ muževljevo prezime i otputovala u Norvešku sa fotografom Dušanom Reljinom te tako ponovo pokrenula priče da joj je ovaj umetnik mnogo više od prijatelja...

Pročitajte: Zaljubljeni kao i prvog dana - Evo kako je Elena Karić čestitala suprugu godišnjicu braka (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving) on Mar 18, 2020 at 8:26am PDT

U oktobru prošle godine povela se priča da su ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, dizajnerka eneterijera Elena Karaman Karić (49) i njen izabranik Jugoslav Karić (42) pred razvodom. Tvrdilo se da par već neko vreme ne može da se izbori s razlikama i nesuglasicama, da su se emocije među njima ugasile, kao i da je jedan od razloga razlaza Elenin blizak odnos sa fotografom Dušanom Reljinom.

Dizajnerka je u to vreme u društvu pomenutog umetnika otputovala u Peru, što je još više podgrejalo priče o krahu njenog braka. Nije dugo prošlo, Jugoslav se tim povodom duhovitim postom oglasio na “instagramu”.

– Šta da vam kažem, neka pišu o svemu, pa i o nama. Došao je red i na nas, dugo nas nije bilo u novinama. Čekam Elenu da se vrati iz prelepog Perua, da vidimo kako ćemo i šta ćemo… Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze – svakome po jedna, ali ne znam šta ćemo s kravama, imamo ih pet i kako da ih podelimo – duhovito je prokomentarisao aktuelne novinske napise naslednik poznate srpske imperije, a par dana kasnije fotografijom na kojoj suprugu drži u naručju demantovao brojne spekulacije.

Pročitajte: Elena Karić promenila prezime u Karaman

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JUGOSLAV KARIC (@jugoslavkaric) on Mar 3, 2017 at 11:21am PST

Godinu dana kasnije priča o razlazu bračnog para, koji je ove godine obeležio 15 godina zajedničkog života, ponovo je aktuelna. Razlog za to je Elenino novo putovanje s Reljinom, a njena iznenadna odluka da iz imena na “instagram” profilu izbriše prezime Karić, koje je ponosno godinama nosila, svojevrsna je potvrda toga.

Elena Karić razvod kao ni odluku o promeni prezimena na društvenim mrežama nije komentarisala, a Jugoslav se još uvek nije oglasio, pa su priče o razvodu, još uvek samo nagađanja. Ostaje da vidimo kako će se priča poznatog bračnog para dalje razvijati i da li će uskoro neko od njih prokomentarisati navode o razvodu.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Story, Instagram