Scena koju retko viđamo: Nataša Ninković sa suprugom u javnosti, kakav gospodin (foto)

Scena koju retko viđamo: Nataša Ninković sa suprugom u javnosti, kakav gospodin (foto)

Autor: | 10/10/2022

1

Suprug Nataše Ninković ponovo u javnosti

Nataša Ninković već jedanaest godina uživa u skladnom braku sa suprugom Nenadom Šarencem, ali ih retko možemo videti zajedno u javnosti. Muž Nataše Ninković nerado se pojavljuje u medijima, ali se ovaj put našao u situaciji koju nije mogao da izbegne.

Pročitajte: Nataša Ninković posle 11 godina otkrila veliku istinu o svom braku - Mi Hercegovci smo teško savitljivi

Ata Images

 

Naime, Nataša i Nenad stigli su sa odmora na aerodrom “Nikola Tesla”, a fotoreporterima ovaj prizor nije promakao. Budući da su zatečeni umorni od puta i u ležernom izdanju, verujemo da je slikanje bilo poslednje što su želeli u tom trenutku, ali nemoguće je ne primetiti da glumica i bez šminke u opuštenom izdanju izgleda sjajno.

Pročitajte: Žurka u belom, poznati gosti, torta na tri sprata i trubači - Ovako je Nataša Ninković proslavila 50. rođendan (foto)

Ata Images

 

Razlika u godinama između Nataše i njenog supruga je čitava decenija, ali u njihovom slučaju to nikada nije predstavljalo problem. Kao kruna njihove dugogodišnje ljubavi došli su sinovi Luka i Matija, a par je izgovorio sudbonosno “da” tek kada su blizanci krenuli u treći razred osnovne škole.

Pročitajte: Kada se osećam ugroženo, BRANIM SE - Nataša Ninković prvi put o RASPADU BRAKA

Ata Images

 

- Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - ispričala je jednom prilikom Nataša.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti