Aca Lukas hitno hospitalizovan, prilikom prijema u bolnicu jedva stajao na nogama

Aca Lukas hitno hospitalizovan, prilikom prijema u bolnicu jedva stajao na nogama

Autor: | 10/10/2022

0

Aca Lukas hospitalizovan je nakon što mu je pozlilo. Popularni muzičar je, saznaje „Kurir“, prvo osetio jake bolove u stomaku, a kako oni nisu prestajali potražio je lekarsku pomoć. Odmah je primljen u Klinički centar, lekari su ga detaljno pregledali i uradili sve analize.

Pročitajte: Aca Lukas hospitalizovan - Pevač u lošem stanju primljen u Urgentni centar, oglasila se čak i Sonja Vuksanović

Luka Šarac

‒ Aca je radoholik i mesecima nije stao. Radio je punom parom. Samim tim nije vodio računa o načinu ishrane, nije spavao kako treba i sve se to odrazilo na njegovo zdravlje. U nedelju je osetio jak bol u stomaku zbog kojeg je morao da potraži lekarsku pomoć.

Kad su ga na prijemu videli, iscrpljenog i savijenog od bolova, odmah su ga primili kao hitan slučaj. Posle pregleda stručnjaci su odlučili da ga zadrže u bolnici ‒ priča izvor sa lica mesta i dodaje da će Aca čim se oporavi nastaviti sa pripremama za predstojeći koncert u „Štark Areni“ 3. novembra.

Pročitajte: Ni balet, ni klavir - Ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović oduševila izborom, oko vrata sijaju prve medalje (foto)

Ata Images

 

Ovu vest je za portal Nova.rs potvrdio Saša Mirković Acin menadžer.

- Jeste, jutros je primljen, preforsirao se, na ispitivanjima je, malo sva ta neredovna ishrana i veliki broj putovanja, ali ja se nadam da će sve biti u redu i da će vrlo brzo da se pridruži ostatku ekipe da nastavimo posao. Nadam se da neće biti ništa ozbiljno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti