Uspešna košarkašica koju ni povrede kolena nisu zaustavljale: Ovako je Bogdana izgledala pre udaje za Veljka (foto)

Uspešna košarkašica koju ni povrede kolena nisu zaustavljale: Ovako je Bogdana izgledala pre udaje za Veljka (foto)

Autor: | 10/10/2022

0

Izgled Bogdane Ražnatović komentariše se svakodnevno. Supruga Veljka Ražnatovića po drugi put je u blagoslovenom stanju i izgleda da je mediji tek sada neće ostavljati na miru. Šta je obukla, kako se hrani, koliko trenira, kakva je mama, pripadnice ženskog pola sve zanima. 

Pročitajte: Izgled Bogdane Ražnatović posle porođaja svi komenatrišu, bikini joj savršeno stoji

Instagram printscreen

 

Među njima ima i onih koji da vide kako je izgledala Bogdana pre udaje za Veljka. Poznato je da je Anastasija upoznala brata sa njegovom sadašnjom suprugom, koja je u to vreme javnosti bila poznata kao uspešna košarkašica. 

Instagram printscreen

 

Izgled Bogdane Ražnatović nekad i sad

Bogdana je bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na „Prvenstvu Evrope“. Sa ekipom „Radivoje Korać“ dve godine kasnije osvojila titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i viceprvak „Ženske regionalne lige“ i finalista Kupa „Milan ‒ Ciga Vasojević“.

Pročitajte: Najstarija i drugačija! Bogdanina sestra šokirala porodicu - Ništa od braka, ostavila dugogodišnjeg dečka (foto)

Ni dve veoma ozbiljne povrede kolena nisu je sprečile da niže uspehe, ali je u međuvremenu, 2015. godine, donela odluku da se ipak povuče iz profesionalnog sporta. Ubrzo je upoznala Veljka i započela novi život. 

Da li se danas mnogo promenila, procenite sami na osnovu fotografija.

Instagram printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti