Veliko slavlje u domu Đoganijevih: Đole još uvek zna kako da Vesnu ostavi bez teksta (video)

Veliko slavlje u domu Đoganijevih: Đole još uvek zna kako da Vesnu ostavi bez teksta (video)

Autor: | 17/12/2020

0

Đole i Vesna Đogani važe za par, koji s godinama, ne samo da je uspeo da očuva ljubav i brak, već da se još više zaljube jedno u drugo. Čini se da takav odnos posebno utiče na Vesnu, koja izgledom, harizmom i energijom oduzima dan.

U njihovom domu, danas je poseban dan - Vesna Đogani rođendan proslavlja sa stilom. U disko haljini i uz ples, baš kako se od kraljice podijuma očekuje, Vesna je obeležila svoj dan.

Pročitajte: Vesna Đogani ima neodoljivo slatku "partnerku" za vežbanje (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

Čestitke je dobila od brojnih kolega i pratilaca na "Instagramu", a ono što ju je posebno oduševilo je iznenađenje od njenog Đoleta.

Naime, Đole je Vesni poklonio tortu sa svećicom, koju je slavljenica oduvala u trenu, zamislivši želju, a onda je usledio strasan poljubac.

Vesna Đogani rođendan je na "Instagramu", gde je veoma aktivna, obeležila zanimljivim videom, koji je mnoge nasmejao i oduševio. Osim toga, da je Đole divan suprug, mnogi su komentarisali i zanosan izgled slavljenice. U opisu rođendanskog videa, Vesna je napisala:

Pročitajte: Vesna Đogani - Bila sam siromašna devojčica sa velikim snovima, sada je neko to isprljao

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

- Dragi moji, meni je danas divan dan! Ne mogu da vam dovoljno zahvalim na svim čestitkama. Prosto tako je. Obožavam vas! Hvala vam što ste tu sve ove godine! - zahvalila se ona svojim pratiocima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti