Nataša o najbolnijoj temi: Ne bih mogla da živim kao moja mama, zato sam se razvodila, svi ti brakovi bili su nalik njenom

Nataša o najbolnijoj temi: Ne bih mogla da živim kao moja mama, zato sam se razvodila, svi ti brakovi bili su nalik njenom

Autor: | 07/10/2022

1

Roditelji Nataše Bekvalac važe za jedan od najskladnijih parova

Poznato je da je Nataša Bekavlac tri puta stala na ludi kamen, nijedan brak nije imao srećan kraj, ali pevačica ne gubi veru u ljubav. Prilikom razgovora sa psihijatrom u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”, koja se emituje na televiziji Blic, pevačica Nataša Bekvalac osvrnula se i na detinjstvo koje je, iako je bilo srećno, bilo prožeto stvarima koje su je bolele i trajno obeležile.

Pročitajte: Hana više nije mala - Ćerka Nataše Bekvalac pokazala dečka, a šta o tome misli mama

Instagram

 

– Mislim da sam kasnije u životu postala željeno dete, ali u trenutku kada je moj tata saznao da je dobio još jednu devojčicu nije bio presrećan. Kasnije sam saznala za tu porodičnu priču i to mi je, kao ženskom detetu, stvorilo probleme  – iskreno je ispričala Nataša.

– Ne mogu da se požalim da me roditelji nisu voleli, i sada sam voljena, imamo duboke, predivne odnose, ali ponekad su taj poriv i želja mog oca da dobije sina, a ima tri ćerke, preovladavale, te smo se sve tri u nekom životnom periodu osećale manje vredno.

Pročitajte: Jubilarni - Dragana Bekvalac gala žurkom proslavila 50. rođendan, sve u boji zlata (foto)

Boško Karanović

 

– Možda baš zato toliko glasno paradiram za jednakost i ljubav. Možda odatle i potiču problemi sa kojima sam se susretala u ljubavi. Moje sestre bi vam rekle da sam ja bila omiljeno dete naših roditelja, ali iz moje perspektive to nije izgledalo tako. Meni je samo bilo poklonjeno najviše pažnje jer sam bila najvrcavije i “najproblematičnije” dete, pa me je samim tim bilo najteže vaspitati – dodala je uz osmeh Bekvalčeva.

– Razumljivo je da jednom pogrešiš, ali ja sam tri puta ulazila u identičan model. Moj izbor muškaraca je bio sličan toj energiji mog oca jer sam se valjda vraćala u zonu komfora vezanu za odnos sa muškom figurom. Ja nikada ne bih mogla da živim kao moja mama i zato sam se razvodila. 

Pročitajte: Mama Nataše Bekvalac napravila presedan, pojavila se na javnom događaju i ukrala šou ćerkama (foto)

Ata Images

 

– Da sam ostala u bilo kom od ta tri braka, svi oni bi bili nalik na brak mojih roditelja. Ne kažem ništa loše za njihov odnos, ali to jednostavno nije moja šolja čaja. Oni su formirali odnos koji njima odgovara, ali to je odnos u kakvom ja ne mogu sebe da zamislim.

– Ja sam, istina, ulazila u takve odnose, ali to je bilo samo zato što sam se udavala u naletu zaljubljenosti i zaslepljenosti, i posle kratkih veza ulazila u brakove – ispričala je u jednom dahu Nataša.

Komentari (1)

Loading
Fantom 08:12 09.10.2022
Odgovori

Ovako pricati u medijima o ocu ili majci svejedno, moze samo **** *******.

hellomagazin.rs hellomagazin