Tamara predaje u školi, Boris živi na planini: Ovo su tajanstvena deca Bore Đorđevića koja se nikad ne pojavljuju u javnosti (foto)

Tamara predaje u školi, Boris živi na planini: Ovo su tajanstvena deca Bore Đorđevića koja se nikad ne pojavljuju u javnosti (foto)

Autor: | 25/09/2022

0

Deca Bore Đorđevića žive povučeno

Legendarni roker Bora Đorđević, koji u novembru slavi jubilarni sedamdeseti rođendan, danas je u srećnom braku sa Dubravkom Milaković. Na prvi „ludi kamen“ lider kultne „Riblje čorbe“ stao je davnih dana sa Draganom Đorđević. Dobili su sina Borisa, a sa njima je živela i Draganina ćerka Tamara. Nikada ih nismo videli u javnosti jer je Bora privatni život uvek vešto skrivao.

Pročitajte: Borba sa opakom bolešću potresla sve - Bora Đorđević nestao iz javnog života

Privatna arhiva

 

Ipak, znamo da Tamara predaje u školi i da mu je pre nekoliko godina podarila prvo unuče, a Boris, kako je čuveni muzičar jednom otkrio za HELLO!, živi daleko od grada, na Rudniku.

‒ Moj sin na obroncima Suvobora uzgaja žalfiju i drugo lekovito bilje, pobegao je iz ove džungle i vrlo dobro se oseća na planini. Kad god imam vremena, odlazim tamo, a Boris mi se i dalje poverava i obraća mi se sa „ćale“, „brate“. Mislim da to dovoljno govori koliko smo bliski.

Pročitajte: Emotivno i potresno! Bora Đorđević se konačno oglasio - Telo me izdaje

ATA Images

 

Drugom prilikom, kada su ga pitali da li ima neku želju koja se nije ostvarila, priznao je:

‒ Postoje stvari za kojima žalim, a pre svega što nemam više dece.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti