Uspešan i bogat: Zaprošena Nataša Bekvalac! Ovom srpskom biznismenu svi čestitaju

Uspešan i bogat: Zaprošena Nataša Bekvalac! Ovom srpskom biznismenu svi čestitaju

Autor: | 18/09/2022

1

Zaprošena Nataša Bekvalac u Americi 

Nataša Bekvalac turneju po Americi pamtiće po brojnim prelepim uspomenama, a jedna od njih biće i veridba. Pevačicu je posle nastupa u Čikagu zaprosio jedan poznati srpski biznismen.

Pročitajte: Hana više nije mala - Ćerka Nataše Bekvalac pokazala dečka, a šta o tome misli mama

- Ovo je prvi put da je Nataša nastupala u Americi, za sve nastupe karte su planule u rekordnom roku. Tamo živi dosta ljudi sa prostora bivše Jugoslavije koji su željni domaće muzike, a Nata je poznata po dobrom glasu, ali i po odličnoj atmosferi koju pravi na svojim nastupima - rekao je izvor za Alo i otkrio ko je hrabri gospodin koji je zaprosio Natašu.

- Reč je o Srbinu koji decenijama živi u Čikagu, tamo je odrastao. Vlasnik je firme za transport i ima na desetine kamiona u svom vlasništvu. Izuzetno je imućan i uspešan u poslu kojim se bavi. On je na jednom nastupu uspeo da priđe Nataši i tada ju je pitao da se uda za njega - objasnio je sagovornik, pa otkrio kako je pevačica reagovala na bračnu ponudu.

Pročitajte: Nataša za HELLO! priznaje - Hana sada ima samo dve godine manje nego ja tada, to je bila baš ozbiljna veza

- Nataša je počela da se smeje i u svom fazonu mu je odgovorila kako je njoj brakova dosta i da nema nameru da se ponovo na isti način zezne. Shvatila je to kao šalu i nije tome pridavala značaja iako je on kasnije svojim prijateljima rekao da je bio ozbiljan kada ju je zaprosio - zaključio je izvor.

Bekvalčevu su po povrtaku u Beograd na aerodromu sačekale ćerke Hana i Katja. Pevačica se u jednom trenutku i rasplakala kada ih je videla. Budući da je na američkoj turneji bila duže od dve nedelje, susret sa ćerkama je bio veoma dirljiv. 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti