Dinara nije dao za svog sina, niti je želeo da ga viđa: Prvi muž Maje Nikolić bio je ovaj muzičar (foto)

Dinara nije dao za svog sina, niti je želeo da ga viđa: Prvi muž Maje Nikolić bio je ovaj muzičar (foto)

Autor: | 07/09/2022

0

Muž Maje Nikolić bio je on

Kad vatrena Nišlijka Maja Nikolić voli, onda varnice sevaju i dok ljubav traje, ali i dugo posle raskida. To je bio slučaj sa oba njena braka ili, bolje rečeno, muža. 

Prvi put udala se za crnogorskog muzičara Mirka Šćepanovića, sa kojim ima sina Novaka. Razveli su se kada je dečak napunio godinu dana, a otac je dugo posle toga odbijao da ga vidi, pa i da plaća alimentaciju. 

Pročitajte: Prvi muž Maje Nikolić nije želeo da viđa dete, drugom je pripalo starateljstvo - Ovako danas izgledaju sinovi poznate pevačice (foto)

Facebook

 

Na sudu su bili i kada je Novak postao punoletan, a Maja je koristila svaku priliku da javno istakne kako Mirko nikada nije dao ni dinar za svog sina, već ga je podizala potpuno sama. 

‒ Ne interesuje me ništa što ima veze sa Majom i njenim životom. Sve što se među nama dešava nije za javnost, rešićemo to na sudu ‒ bilo je sve što je Mirko Šćepanović imao da kaže. 

Facebook

 

Drugi muž Maje Nikolić dobio je starateljstvo nad sinom

Ništa manje drame Maja nije imala ni sa drugim suprugom Vukom Kandićem, s tim što je sud njemu dodelio starateljstvo nad sinom Lazarom, a Maji naložio da plaća alimentaciju.

Na pitanje kaje li se zbog neke svoje odluke Maja Nikolić je odgovorila: 

Pročitajte: Udala se Ana Bučević - Posle dva propala braka, treću sreću pronašla je sa rođenim bratom pevačice Maje Nikolić (foto)

Arhiva HELLO!

 

‒ Ne kajem se jer nisam imala bolje izbore u vreme kada sam bila mlađa. Uostalom, zbog svih tih odluka ja sam danas ovo što jesam. To je bio moj put. Svakako se ne bih vraćala u prošlost jer to ne možemo da ispravimo. Moja najveća nagrada su moji sinovi, Novak i Lazar. Stojim iza izreke: „Bolje dobar razvod, nego loš brak“. Ne patim ni zbog jedne svoje odluke jer sam sve radila od srca i iz ljubavi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još